Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čudnovate blizanke

Drugi put postali roditelji blizanki različite rase

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hayleigh i Lauren Durrant su sestre blizanke iako su različite boje kože. No dobile su još dvije sestre, blizanke također različite boje kože. Dean Durrant i Alison Spooner nakon sedam godina, još su jednom postali ponosni roditelji nevjerojatnih blizanki.

Roditelji su bili potpuno iznenađeni kad su 2001. godine dobili prve blizance. Lauren danas sliči majci bijeljkinji i ima plave oči i crvenu kosu, dok Hayleigh ima tamnu kožu i kosu poput oca Deana, prenosi Daily Mail.  

Pročitajte i ovo Kelsey Hatcher MEDICINSKI FENOMEN Žena s dvije maternice rodila dvaput u dva dana: Ovo se događa jednom u 50 milijuna slučajeva Ilustracija Smrtna zamka Strašna tragedija: Nerazdvojni blizanci (4) zagrljeni umrli tijekom noći. Ugušili su se u kutiji s igračkama

13. studenog ove godine Dean i Alison postali su ponosni roditelji Leah i Miye. 'Mislili smo da je nemoguće ponovno dobiti tako posebnu djecu. Bili smo oduševljeni kad smo vidjeli da se to ipak ponovno dogodilo', kaže Dean. 

'Bila sam šokirana kad sam saznala da sam ponovno trudna s blizancima, ali nikad nisam ni pomislila da bi mogli biti poput naših djevojčica. Kad sam ih vidjela nisam mogla vjerovati', kaže Alison.

Blizanke su na svijet došle carskim rezom u bolnici u Surreyu, nekoliko dana prije termina. 'Leah i Miya još su jako male i ne izlaze često, ali mnogi nas ljudi čudno gledaju kada nas vide vani s Lauren i Hayleigh zbog različite boje kože. Drugačiji izgled našim djevojčicama ipak nije nikada stvarao nikakve probleme pa ne vjerujem da će stvarati niti njihovim sestricama', rekao je Dean Durrant.

Blizanci različite boje kože jako su rijetki, a liječnici kažu kako su šanse 1:1 000 000. Stručnjaci kažu kako se blizanci rađaju s različitom bojom kože nakon što dva jajašca oplode dva spermija. Tako da geni koji određuju boju kože svakog djeteta mogu biti različiti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene