Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skandal

Centar za zapošljavanje tinejdžerici ponudio posao u bordelu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemačkoj tinejdžerici ponuđen je posao u bordelu i izazvan skandal.

Centar za zapošljavanje u bavarskom gradu Augsburgu istaknuo je kako je napravljena pogreška u slučaju 19-godišnje djevojke, jer je nitko nije prethodno telefonski kontaktirao. Iako su priznali kako su znali da je dotičan noćni klub, Colosseum, smješten u 'red light districtu', iz Centra ističu kako nikad ne bi slali ponude za posao u samoj prostituciji.

Pročitajte i ovo Umirovljenici, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Ne fali samo zidara! Čeka li nas na jesen novi val nezaposlenosti? Neke procjene govore i o pola milijuna nezaposlenih Zaposlenici (Foto: Getty Images) Kako zadržati najbolje? Prvo veliko istraživanje o employer brandingu u Hrvatskoj: Saznali smo kako top kompanije brinu o svojim zaposlenicima

>> Striptiz kao podrška 14-godišnjoj djevojčici?!

Ponuda koju je 19-godišnja djevojka dobila, jest rad na šanku i posluživanje pića u tom striptiz klubu, prenosi The Local.

Ispričali se

Sama djevojka, čiji identitet nije otkriven, izjavila je kako je 'ostala šokirana' ponudom, a njezina majka je na spomen ponude čak i vrisnula od šoka.

'Nikad ne bismo ponudili posao u prostituciji', istaknuo je Roland Fürst i dodao kako se radi o pogrešci. Centar za zapošljavanje se ispričao djevojci i dodali su kako više neće slati ponude za rad u striptiz klubovima. Isto tako, postrožit će i provjere oglasa tvrtki koje šalju ponude za zapošljavanje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene