Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sudski postupak traje

Strava u Španjolskoj: Mladić zadavio majku pa njezino tijelo raskomadao i pojeo, hranio i psa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
28-godišnji Albert Sánchez Gómez optužen je da je ubio majku te da je dijelove njezina tijela pojeo.

Alberto Sánchez Gómez uhićen je u veljači 2019. godine, nakon što je policija reagirala na dojavu zabrinutog prijatelja njegove 66-godišnje majke.

Pročitajte i ovo Španjolski premijer Pedro Sanchez i portugalski premijer Luis Montenegro Predlažu rješenje s dvije države Sanchez skuplja glasove za priznanje Palestine: Irska i Norveška za, Portugal suzdržan Brod koji je prevozio migrante Pokušaj dolaska u Europu UN: 45 migranata nestalo, a četiri mrtve migrantice u dvije tragedije na Sredozmlju

Prizor koji su zatekli u stanu 66-godišnjakinje u istočnom dijelu Madrida ih je šokirao.

Dijelovi njezina tijela bili su razbacani po stanu, neki od njih bili su spremljeni u plastične kutije za držanje hrane. Alberto Sánchez Gómez je policiji rekao kako se ne sjeća da je majku ubio, raskomadao i pojeo, piše BBC.

Izjavio je i da je prije uhićenja patio od poremećaja osobnosti te da se bori s ovisnosti o drogi.

Španjolski mediji pišu da je policiji poznat zbog nasilja nad majkom Marijom Soledad Gómez te da je u trenutku uhićenja prekršio zabranu pristupa majci. Alberto Sánchez Gómez je tada imao 26 godina.

Dio ljudskih ostataka bio je u procesu kuhanja, a drugi su bili spremljeni u plastične kutije za čuvanje hrane, prenosi El Mundo.

Tijekom istražnog postupka priznao je da je zadavio svoju majku i ponekad jeo njezine dijelove tijela, a ponekad ih je davao psu. Suđenje u ovom postupku se nastavlja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene