Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Slovački premijer operiran: Njegov zamjenik otkrio nove detalje o Ficovu stanju

Vratar Celtica na operaciju koljena, vratar Atletica tri tjedna 'out'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poljski vratar Celtica, Artur Boruc, mogao bi ići na operaciju koljena nakon utakmice Lige prvaka protiv Milana na San Siru.

Boruc se ozlijedio na utakmici reprezentacije prošli mjesec i klupski liječnici će odlučiti nakon povratka iz Italije o tome treba li koljeno operirati ili ne.

Pročitajte i ovo Belišće zbog pirotehnike Trenutak do katastrofe: Dječak na utakmici za dlaku izbjegao teške ozljede, raketa ispaljena iz publike pogodila ga u glavu! Slika nije dostupna Navijački rasistički vrijeđali napadača Recreativa

"Artur će biti pregledan nakon susreta", rekao je trener Celtica
Gordon Strachan. "Pretrage bi mogle biti dobre, ali ako ne bude poboljšanja ići će odmah u bolnicu na operaciju", dodao je

Neodlučen rezultat u Milanu dovoljna je Škotima da se kvalificiraju u osminu finala Lige prvaka, drugu godinu zaredom. 

Vratar španjolskog nogometnog prvoligaša Atletico Madrida, Leo Franco pauzirat će najmanje tri tjedna zbog ozljede mišića desne noge.

Franco se ozlijedio u posljednjem ligaškom ogledu protiv Real Betisa u kojem je Atletico slavio 2:0. Franco je teren napustio u 87. minuti a umjesto njega u igru je ušao Christian Abbiati.

Atletico je u posljednjih sedam kola upisao pet pobjeda i probio se na četvrto mjesto ljestvice sa 27 bodova, pet manje od lidera Real Madrida.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene