Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Slišković otišao zbog neukusnog skandiranja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dosadašnji izbornik nogometne reprezentacije BiH Blaž Slišković-Baka, koji je nakon sinoćnjeg poraza od Mađarske (3:1) u Zenici u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo podnio ostavku, izjavio je kako su glavni razlozi njegove ostavke neosvajanje najavljenih šest bodova u prva dva kvalifikacijska susreta, te skandiranje dijela navijača "Baka, ustašo" i "Baka, kockaru".

Ovu Sliškovićevu izjavu danas prenosi bosanskohercegovački internet-dnevnik "Pincom info". 

Pročitajte i ovo Ivan Kaštelan, reporter Dnevnika Nove TV Šok u Splitu zbog ostavke Tko je novi šef splitske policije? "Pamti ga se i kao glavnog ravnatelja policije s najkraćim stažem" Slika nije dostupna Blaž Slišković podnio ostavku

Nogometna reprezentacija BiH je na čelu s izbornikom Sliškovićem prošloga tjedna u prvoj kvalifikacijskoj nutakmici kao gost pobjedila reprezentaciju Malte rezultatom 5:2 nakon čega se rasplamsao optimizam i službene najave da će se pobjediti i Mađarsku u utakmici u Zenici. 

Osim izbornika Sliškovića ostavku podnio i direktor Nogometne reprezentacije BiH Ahmed Pašalić. 

"Obećali smo da će BiH nakon prve dvije kvalifikacijske utakmice imati maksimalnih šest bodova, to se nije dogodilo i teška srca odlučili smo da je naša ostavka neopoziva", rekao je Pašalić. 

Nakon dvoboja s Mađarima Bih je sa petom mjestu u svojoj kvalifikacijskoj skupini s tri osvojena boda. 

Komentirajući tijek utakmice u Zenici, mediji drže kako je lošem rezultatu doprinio i ciparski sudac Costas Kapitanis koji je otvoreno podupirao Mađare.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene