Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nogometaš Sparte udario kamermana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Branič praške Sparte Tomaš Repka kažnjen je od kluba sa 150.000 kruna (oko 5.500 eura) jer je udario kamermana nakon što je isključen iz igre na nedjeljnoj ligaškoj utakmici protiv Teplica.

Pročitajte i ovo Stričak i Bosilj Tko se predozirao? Žestoko se posvađali gradonačelnik i župan: "U kakvoj deluziji živi HDZ-ovac koji se s 2,02 promila tuče u cajkaškom klubu?" Otac i sin si međusobno zapalili ležajeve uoči Božića Otac i sin se posvađali pa jedan drugome zapalili ležajeve: "Iznio je kutnu garnituru i bacio ju na vatru gdje je već gorio njegov krevet"

Sparta je u posljednjim minutama susreta primila drugi pogodak (susret je završio 2:1 za Teplice, što je prvi poraz Sparte u ovoj sezoni). Iznerviran kapetan Tomaš Repka, inače bivši stoper West Hama, koji je poznat po svom naglom karakteru, zbog svađe sa sucem zaradio je crveni karton u sudačkoj nadoknadi. Na putu prema svlačionici udario je kamermana češke nacionalne televizije. 

No, to nije sve. Sparta je sa istim iznosom kaznila i veznjaka Martina Abrahama koji je, nakon što je također dobio crveni karton, izvrijeđao suca, a s terena su ga morali odvući suigrači. Kaznu od 50.000 kruna (oko 1.800 eura) zaradio je i pomoćni trener Horst Siegl, također zbog dobacivanja sucu. 

"Na kraju utakmice bio sam pod velikim stresom i imao sam dojam da nam je učinjena velika nepravda ", objasnio je Repka u pismenoj izjavi. 

>> Video: Nogometaš Sparte kažnjen zbog naci pozdrava

>> Video: Nogometaš Juventusa udario zaštitara 

>> Video: Nogometaš nokautirao navijača

>> Video: Golman nokautirao igrača

Nacionalna televizija Češke najavila je tužbu protiv Repke, a čak je zaprijetila i otkazivanjem prijenosa svih nacionalnih utakmica ukoliko ne primi ispriku od kluba. I klupski generalni sponzor, tvrtka Fortuna, nakon što su primili poveći broj emailova navijača u kojima su protestirali protiv takvog ponašanja igrača, najavili su da će razmisliti o promjeni ugovora s češkim prvoligašem. 

Incidentom će se pozabaviti i Nogometni savez Češke, i to u četvrtak, kada Spartu očekuje susret s danskim Odenseom u Kupu UEFA. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene