Obavijesti Video Pretražite Navigacija

NLB liga: Zadar bez finala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Košarkaši Zadra nisu se uspjeli plasirati u finale regionalne "NLB" lige, u polufinalu "Final Foura" u Ljubljani Zadar je izgubio od Hemofarma iz Vršca sa 72-81 (24-21, 16-21, 22-20, 10-19).

Najefikasniji u sastavu Zadra bio je Juby Johnson sa 19 koševa, dok je Andrej Štimac imao po 15 koševa i skokova, a kod Hemofarma su Miljan pavković i Nebojša Joksimović postigli po 13 pogodaka.

Pročitajte i ovo Stradao ronilac kod Zadra Kod Zadra U moru pronađen mrtav ronilac, utvrđuje se uzrok smrti Ilustracija Priveden je Šok u Zadru: Pijan galamio i prijetio metalnom šipkom

Zadrani su dobro otvorili utakmicu pogodivši šest od prvih osam pokušaja za tricu, što im je donijelo prednost od pet koševa početkom druge četvrtine. No, slabijom igrom u obrani Zadrani su dozvolili Hemofarmu da na odmor ode s minimalnim vodstvom 42-40.

Sredinom treće četvrtine Zadar je imao sedam pogodaka prednosti (54-47) i dva napada kada je tu prednost mogao povećati, ali nakon što to nije iskorišteno, Hemofarm se uspio vratiti u utakmicu, te početkom četvrte četvrtine i otići na nedostižnu prednost koju je lakoćom zadržao u završnici.

U drugom polufinalu igrat će Union Olimpija i Partizan IGOKEA.

Finale je na rasporedu u subotu u 18 sati.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene