Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Lamparda napustila zaručnica, utješila ga plavuša

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nogometaš Chelseaja, Frank Lampard tugu zbog poraza u finalu Lige prvaka liječi u zagrljaju tajanstvene plavuše. Paparazzi su 29- godišnjeg nogometaša snimili kako razgovara i izmjenjuje nježnosti s nepoznatom ženom u Londonu.

Jutro poslije znatno manje idilična slika ispred Lampardovog stana u Fulhamu, u kojem Lampard živi sa svojom partnericom Elen Rives i njihovo dvoje djece. Par je zaručen od 2005. godine, ali nikako da odrede datum vjenčanja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Lampardu plaća od 34,500 kuna po satu Slika nije dostupna Scolari: Lampard ostaje u Chelseaju

Elen navodno nije nosila zaručnički prsten dok je izlazila iz stana.

Protekli je tjedan bio stresan za nogometaša, njegov je trener Avram Grant otpušten nakon samo osam mjeseci na trenerskoj klupi, jer je Chelsea izgubio u finalu Lige prvaka.
Osim toga Lampard je bio vidno razočaran kada je njegova momčad izgubila finale iako je baš on postigao izjednačujući gol.

Posljednjih se mjeseci šuškalo da će Frank biti prebačen u španjolski nogometni klub jer mu početkom ljeta istječe ugovor s Chelseajem.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene