Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Grčka: 11 dizača utega uhvaćeno u dopingu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čak jedanaest grčkih dizača utega uhvaćeno je u dopingu, priopćio je Grčki olimpijski odbor koji je žurno smijenio izbornika grčke olimpijske ekipe u dizanju utega Christosa Iakovoua.

Imena sporaša zasad nisu poznata jer se čeka B uzorak od Svjetske antidopinške agencije (WADE), čiji su dužnosnici nenajavljeno napravili testove kod grčkih dizača. 

Pročitajte i ovo Snažan potres pogodio Grčku Magnitude 5,7 Dva snažna potresa pogodila Grčku: "Bilo je kao da se kuća vrti u krug" Prosvjedi u Grčkoj - 3 prosvjedovalo 30.000 ljudi VIDEO Nemiri na ulicama Grčke na godišnjicu stravične željezničke nesreće: Letjeli molotovljevi kokteli i suzavci

Grčki mediji su potvrdili brojku od 11 sportaša, ali i naveli kako testovima nisu bili obuhvaćeni svi olimpijski kandidati pa je broj prijestupnika mogao biti i veći.

Iakovou (60) je smatran sportskim herojem u Grčkoj jer su otkad je on glavni trener i izbornik grčki dizači od 1992. osvojili čak pet zlatnih olimpijskih odličja, uz pet srebrnih i dvije brončane.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene