Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Benitez odbio Real

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trener Liverpoola Rafa Benitez priznao je da je odbio i više nego dobru ponudu Real Madrida da na kraju sezone zamijeni Fabia Capella.

Čak ni ideja da se vrati u rodni grad na 'velika vrata', tj. kako bi vodio jedan od najvećih klubova na svijetu nije privukla Beniteza koji potporu navijača "Redsa" navodi kao jednu od ključnih stvari zbog koje je donio takvu odluku. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Real 'nogirao' i Emersona Slika nije dostupna Real otpustio Capella

"Rekao sam ne, iako su mi ponudili više novca nego što zarađujem ovdje. Madrid možda jest moj grad, ali nije sve u novcu. Ja sam ovdje sretan i zadovoljan sa svime (stigao je 2000. iz Valencije), a isto tako i moja obitelj", rekao je Benitez. 

"Odluka mi uopće nije bila teška. Imam cilj i novi su mi vlasnici obećali svu potrebnu potporu. Sasvim je sigurno da je Madrid i više nego dobra prilika, no rekao sam 'ne' jer imam puno vjere u budućnost Liverpoola. Mislim da možemo osvojiti još trofeja. To je moj projekt, moj klub, moja momčad, moji igrači i moji navijači koji nas uvijek podupiru. Zbog svega toga sam vrlo sretan", dodao je Španjolac.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene