Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tifon donosi

Nagradna igra Tifona „Formula za dobitak“: Uručeni ključevi Mercedes Benz GLA sretnom dobitniku iz Splita

PR
PR Foto: PR
„Tifon već tradicionalno nagrađuje vjernost svojih kupaca, a ovom smo nagradnom igrom još jednom pokazali da se na Tifonovim maloprodajnim mjestima uvijek isplati kupovati, ne samo zbog visokokvalitetnih aditiviranih EVO Premium goriva, bogate ponude hrane i pića u sklopu Fresh Cornera, već i fantastične prilike da se osvoje vrijedne nagrade!"

Zagreb, 27. rujna 2022. - U sklopu velike Tifonove nagradne igre „Formula za dobitak“ glavnu nagradu - novi atraktivan automobil, Mercedes Benz GLA s punim spremnikom visokokvalitetnog EVO Premium goriva osvojio je Igor Čurković iz Splita. Uz glavnu nagradu, Tifon je nagradio 10 vjernih kupaca s godišnjom zalihom goriva u vrijednosti od 12 tisuća kuna.

Pročitajte i ovo Prebrzo vozio Mercedes pa završio u moru vozač bez ozljeda VIDEO Sezona je počela: Prebrzo vozio Mercedes pa završio u moru Slika nije dostupna (DE)STABILIZACIJA SITUACIJE Nakon Ine i Tifon najavio promjene: Uskoro bi moglo doći do nestašice premium goriva?


Svečana primopredaja automobila protekla je u veselom raspoloženju i druženju uz izvrsnu kavu i Hot dog iz Fresh Cornera na Tifon maloprodajnom mjestu Jankomir u Zagrebu.


Ključeve automobila sretnom dobitniku uručio je Borna Beker, direktor Maloprodaje i maloprodajnih operacija Tifona, koji je tom prilikom izjavio: „Tifon već tradicionalno nagrađuje vjernost svojih kupaca, a ovom smo nagradnom igrom još jednom pokazali da se na Tifonovim maloprodajnim mjestima uvijek isplati kupovati, ne samo zbog visokokvalitetnih aditiviranih EVO Premium goriva, bogate ponude hrane i pića u sklopu Fresh Cornera, već i fantastične prilike da se osvoje vrijedne nagrade! Čestitamo svim dobitnicima tjednih nagrada i zahvaljujemo svim našim kupcima na sudjelovanju u nagradnoj igri, a gospodinu Igoru želimo sretnu i sigurnu vožnju!“

PR PR (Foto: PR)


Dobitnik Igor Čurković zahvalio se Tifonu na osvojenoj nagradi: "Presretan sam! Kada sam javio obitelji i prijateljima da sam osvojio novi Mercedes, nisu mi vjerovali, a moram priznati i da sam još uvijek u nevjerici“ otkrio nam je kroz smijeh Igor te dodao „Tifon u Splitu moja je omiljena benzinska postaja na kojoj uvijek rado točim, a sada će to biti i zauvijek jer mi je donijela sreću u ovoj nagradnoj igri. Jedva čekam odvesti se u Split u svom novom automobilu“.

PR PR (Foto: PR)


Tifon, poznat diljem Hrvatske kao sinonim za vrhunsko gorivo, obogatio je ponudu i dodatno unaprijedio svoja visokokvalitetna goriva posljednje generacije. EVO premium 3x efekt goriva donose vrhunske performanse i poboljšanu ekonomičnost vozilima, duži životni vijek motora te čišće i učinkovitije izgaranje, što dovodi do smanjene potrošnje i nižih emisije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene