Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ključ je zaglavio

Zagrebački vatrogasci o neobičnoj intervenciji: "Skidali smo matice, prstenje, vadili dijelove tijela iz strojeva, cijevi, ali ovo nikad..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački vatrogasci u svom poslu navikli su na svakakve prizore, no djevojka koja je jučer ušetala u postaju u Savskoj 1 sve ih je iznenadila.

 "Već smo skidali prstenje, matice, lisice... Vadili dijelove tijela iz strojeva, cijevi... Ali ovo nikad", kažu za DNEVNIK.hr zagrebački vatrogasci koji su jučer pilili lokot koji je djevojci ostao zaključan oko vrata.

Pročitajte i ovo Vepar trči Zagrebom Buđenje prirode VIDEO (Ne)običan prizor usred metropole: Kad divlja svinja šeće Zagrebom... Prometna nesreća na križanju Šubićeve i Zvonimirove Očevid u tijeku Sudar moćne električne jurilice u centru Zagreba: Jedna osoba prevezena na Traumatologiju

"Ključ je zaglavio", kažu vatrogasci, a na pitanje zašto je oko vrata nemaju odgovor. Vatrogascima često znaju doći ljudi kojima treba pomoć da skinu prsten ili maticu s prsta, no još nikad im nije došla osoba kojoj se glava zaglavila u lokotu za bicikl.

Kako bi je zaštitili od iskri dok su brusili metal, djevojci su stavili negorivu potkapu i vatrogasnu kacigu. Prema fotografijama koje su objavili na Facebooku intervencija je prošla u dobroj atmosferi.

"I inače kod takvih intervencija se šalimo s ljudima da ih malo opustimo. Često dođemo s motornom pilom kad treba prsten skinuti", kažu i dodaju da je to samo iz zabave. Lokot su djevojci uklonili uz pomoć baterijske brusilice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene