Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Idemo korak po korak"

FOTO Neslomljiv duh: Nakon poslovnog kraha, suđenja i zatvora, Peveci opet počinju od nule

Povratak Pevecovih (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Povratak Pevecovih (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Povratak Pevecovih (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Povratak Pevecovih (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr Višnja Pevec Višnja Pevec Foto: DNEVNIK.hr Višnja Pevec ima novi hit (Video: Dnevnik.hr) Višnja Pevec ima novi hit (Video: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Zdravko Pevec (Foto: Dnevnik.hr) Zdravko Pevec (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Zdravko i Višnja Pevec (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/5 >>
Zdravko Pevec, nekadašnji vlasnik Peveca koji danas posluje kao Pevex, vraća se u posao.

Prije nekoliko dana Zdravko Pevec najavio je otvorenje trgovine u Vrbovcu. Logo nove tvrtke Pevec oprema nalik je onom starom, slavno prezime na zelenoj podlozi, s ilustracijom pijetla. 

Pročitajte i ovo Zdravko i Višnja Pevec (Foto: Dnevnik.hr) poslali otvoreno pismo Bivši djelatnici Peveca žele otkriti pravu istinu: ''Licemjerno očekuju podršku. Za našom djecom nisu plakali'' Slika nije dostupna Šokiran odlukom 'Uzeli su mi djedovinu i prezime, ostao je samo život'

Kako je pisao portal Danica.hr, tvrtku su osnovali sinovi Davorin i Danijel. Asortiman je sličan kao i onaj s kojim su prije više desetljeća krenuli u gradnju svog poslovnog carstva. 

Višnja i Zdravko Pevec ovaj vikend predstavili su se i na bjelovarskom Proljetnom sajmu. 

"Dobili smo najvećeg europskog proizvođača kosilica. Nadamo se nekakvom dobrom početku. Ne razmišljamo previše o prevelikom biznisu. Korak po korak", rekao je u nedjelju Zdravko koji je krajem 2020., nakon 11 mjeseci odsluženja kazne, izašao iz zatvora. Pevecovi su bili osuđeni za nepripadnih četiri milijuna kuna otuđenih tvrtki Pevec, a Zdravko Pevec proglađen je krivim i za utaju 27 milijuna kuna poreza.

 

Iskustvo koji su prošli, bračni par je često nazivao paklom.

Sada kreću iznova.

"Netko je nadaren kao moja supruga za pjevanje, crtanje, umjetnost, a mene je Bog nadario biznisom. Samo želim pošteno i dobro raditi u korist svih građana", rekao je Pevec u subotu za N1.

Smatra da tvrtka s kojom se vraća u posao ne bi trebala smetati nikome i otvoren je za suradnju i s Pevexom.

"Ja sam imao sedam velikih firmi kao konkurenciju. Pet ih je napustilo, danas su tržištu ostala samo dva lanca. Smatram da ima mjesta i za treći. Svojevremeno sam radio i s Pevexom, odnosno tada se još zvao Pevec, zašto ne možda ponovno i sutra? Ja sam biznismen i svatko tko voli biznis, iskren je i pošten, tu sam. Ima mjesta za zajedničku suradnju, ako ne onda ćemo paralelno", rekao je Pevec.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene