Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Street race

Veliki oktanski spektakl u Osijeku - počeo King of Europe!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od 31.08. do 2.09.2012. na sportskom aerodromu Čepin u Osijeku, održava se sportska manifestacija pod nazivom “King of Europe”u organizaciji AK Slavonija.

“King of Europe” koncipiran je tako da se vozači natječu u dvije glavne discipline, sve popularnijem “driftu” i utrci ubrzanja na 402 m, tzv. street raceu, te izuzetno velikom broju popratnih sadržaja.

Pročitajte i ovo Hod za život Istaknuli problem femicida Osječki SDP oštro reagirao na Hod za život: "Dio su agende koja povezuje klečavce i hodače" Osijek protiv komaraca - 2 Slavonija bez problema Dronovi, čamci, amfibije... Sve je spremno za veliku bitku, ali je li to dovoljno? "Nisu to baš zmajevi koji piju krv"

Uz sve to, ono što je izuzetno važno za napomenuti ove godine po prvi puta u Hrvatskoj održat će se i noćna utrka ubrzanja.

Cijela manifestacija održava se na europskoj razini, a od iduće godine na svjetskoj, što znači da su nas ove godine naši natjecatelji predstavljali u Europi, a od iduće i po cijelom svijetu.

Raspored Osijek street racea pogledajte ovdje.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene