Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogledajte u Provjerenom

Upoznajte Sultana Kosena, najvišeg čovjeka na svijetu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najviši čovjek na svijetu Sultan Kosen prestao je rasti.

Dva metra i 53 centimetara konačna je visina Sultana Kosena, koji je prestao rasti tek ove godine.

Pročitajte i ovo Provjereno: iznajmljivanje ilegalnih objekata - 3 Donosi Provjereno Načelnik iznajmljuje ilegalne objekte na koje je potrošio desetke tisuća eura i mrtav hladan tvrdi: "Pa pola je Hrvatske ilegalno izgrađeno" Provjereno o nepravilnostima u općini Vođinci - 4 Večeras u Provjerenom Načelnik potrošio desetke tisuća eura na ilegalne objekte, a njegov je odgovor nevjerojatan: "Pa što da ja radim?"

On je trostruki Guinnessov rekorder - najviši čovjek, najveći dlan, ali i najveće stopalo svijeta! Kraj njega se osoba prosječne visine osjeća kao patuljak.

Prestanak rasta rezultat je liječenja tumora na mozgu koji je proizvodio hormone rasta. Nakon terapija u Americi sada je u zdravstveno stabilnom stanju.

Prošle godine u Ankari je ugostio ekipu Provjerenog, a tada je novinarki Ani Blažević otkrio kako mu je velika želja – zaljubiti se. Želja mu se nedavno i ostvarila.

'Ovo je moj savjet svima, nemojte biti frustrirani, život je kratak! Morate znati kako živite jer živite samo jednom. Nitko ne bi trebao bježati od drugih ljudi, osobito ako imaju hendikep ili su osobe s invaliditetom. Svatko ima pravo živjeti', poručuje simpatični Sultan.

Cijelu priču o najvišem čovjeku na svijetu pogledajte u prilogu Provjerenog.

 Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene