Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Trojac svezan lisicama išetao iz policije!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gotovo 20 minuta trebalo je policajcima kako bi shvatili da u njihovoj postaji više ne sjedi trojac iz BiH osumnjičen za dva razbojništva u kladionicama.

Mladići od 20, 21 i 22 godine dali su "petama vjetra". Vezani lisicama jedan za drugoga pobjegli su iz policijske postaje Črnomerec! 

Pročitajte i ovo Ilustracija Pune ruke posla za MUP Scene kao iz filma: Krijumčario migrante, pokušao pregaziti policajku, a zatim se dao u bijeg Ilustracija Bježao policiji Serijski prekršitelj tri puta posudio auto, svaki put mu ga oduzeli - pa i ovaj, posljednji

Bijeg iz sobe za obradu nije primijetio nitko - ni policajac koji čuva privedene ni onaj na porti. Svezani trojac pobjegao je iz sobe, prošao pokraj porte, izašao na glavna vrata, sjurio se niz stepenice i netragom nestao, pišu 24 sata. 

Umjesto u Istražnom centru Županijskog suda u Zagrebu, gdje su trebali biti prepraćeni u večernjim satima, ilegalci i razbojnici iz BiH, zahvaljujući aljkavosti policajaca, završili su na zagrebačkim ulicama. 

'Utvrdit ćemo odgovornost policajaca i sigurno će biti sankcija',  nije se ni trudio sakriti ljutnju načelnik PUZ-a Marijan Tomurad, koji je odmah po dojavi o bijegu odjurio na Črnomerec. 

I dok su po drugim postajama umirali od smijeha i sprdali se s najnovijim "podvigom" kolega, u PP Črnomerec vladao je tajac. 

Nakon dolaska bijesnog Tomurada, nitko nije bio raspoložen za čavrljanje niti prepričavanje propusta. Za to vrijeme bjegunci su, sumnja se, pobjegli prema Susedgradu. Na noge je dignuta cijela postaja, a u potragu za nestalima uključile su se i druge policijske postaje. 

'Ulovit ćemo ih', bio je uvjeren načelnik Marijan Tomurad neposredno nakon bijega. 

Bio je u pravu, bjegunci su pronađeni nakon tri sata, oko 17.30, i to svatko na drugoj lokaciji i bez lisica na rukama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene