Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Snimka divljačkog zlostavljanja profesora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Divljačko iživljavanje maturanata bjelovarske Tehničke škole nad profesorom Ž. S., vjerojatno bi zauvijek ostalo tajnom da na YouTubeu nisu osvanule snimke koje su sami akteri ovjekovječili mobitelima. Snimka je u međuvremenu povučena s YouTubea, no može se pogledati u našem video prilogu, kao i izjave učenika koji optužuju profesora da je bio preblag.

Zašto su se učenici najboljeg razreda u školi od svog profesora elektrotehničke grupe predmeta odlučili oprostiti tjedan dana prije završetka lanjske školske godine   bjesomučnim divljanjem, urlanjem, paljenjem televizora, a potom i čitavom serijom ponižavanja i grubog zlostavljanja, nije se uspjelo doznati, piše Večernji list.

Pročitajte i ovo Ilustracija, učenici Objavilo ministarstvo Poznato kada počinju upisi u srednje škole: Ovo su važni rokovi, ima i promjena u gimnazijama Ilustracija Nesreća Užas u Njemačkoj: Autobus se prevrnuo, ozlijeđeno je 27 učenika

koje su na njegovu satu upriličili Većina su od njih naime, pojašnjava ravnatelj škole Ante Šola, danas uzorni studenti na fakultetima, a te im je godine čak dodijelio nagradu za najbolje ponašanje u školi!

Jedan od profesora, želeći ostati anoniman, prisjeća se da su učenici dok je profesor Strehovec mirno držao predavanje nastojeći ignorirati podivljale maturante, plesali i izvijali se pred njim, palili TV-prijamnik sve dok im on nije iščupao antenu, a potom su se dosjetili da mu užetom zavežu noge.

Ravnatelj tvrdi kako je Strehovac u školi radio samo drugo polugodište, a potom mu nije produljen ugovor o radu, jer navodno nije uspio uspostaviti komunikaciju s učenicima. Premda su zbog neprimjerena ponašanja reagirali i njihovi roditelji, ravnatelj tvrdi kako se profesor nikada ni na što nije požalio.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene