Obavijesti Video Pretražite Navigacija
strašne posljedice nevremena

VIDEO/FOTO Snažan vjetar srušio kamion na autocesti prema Varaždinu

Aktualno Galerija Prevrnuo se kamion na autocesti prema Varaždinu - 1 Prevrnuo se kamion na autocesti prema Varaždinu - 1 Foto: DNEVNIK.hr Prevrnuo se kamion na autocesti prema Varaždinu - 2 Prevrnuo se kamion na autocesti prema Varaždinu - 2 Foto: DNEVNIK.hr Prevrnuo se kamion na autocesti prema Varaždinu - 3 Prevrnuo se kamion na autocesti prema Varaždinu - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Prevrnuo se kamion na autocesti prema Varaždinu - 4 Galerija 1/4 >>
Uslijed snažnog nevremena koje se u srijedu popodne sručilo na sjevernu Hrvatsku na autocesti u smjeru Varaždina prevrnuo se kamion između izlaza Kraljevački Novaki i Marija Bistrica.

Snažno nevrijeme u kratkom roku uzrokovalo je veliku štetu u Zagrebu i okolici.

Na autocesti u smjeru Varaždina snažan vjetar prevrnuo je kamion, javili su nam čitatelji koji su nam poslali fotografije i snimke.

Pročitajte i ovo Srušila se dizalica Rušilo je sve pred sobom VIDEO Nevrijeme srušilo dizalicu! Čovjek je ostao zarobljen u njoj?

Vjetar je u Zagrebu nosio sve pred sobom. Srušena su stabla po cijelom gradu i blokiran je promet, a tako je i na drugim prometnicama u Zagrebačkoj županiji.

Čitajte više o posljedicama nevremena koje je u srijedu pogodilo Hrvatsku.

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Zagrebu Ovo se ne pamti VELIKA FOTOGALERIJA Pogledajte kako izgledaju dijelovi Zagreba nakon što ga je poharalo nezapamćeno nevrijeme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene