Obavijesti Video Pretražite Navigacija
glupost i gluplji

Slađa iz Noćne more nije umrla, ali ipak ima mrtvih!

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Slađana Petrušić je umrla. Pisalo je na njezinu profilu na Instagramu. Aha, čekajte. Pitate se koja Slađana. Ma ona iz Malnarove Noćne more koja je svojom glupom forom nadmašila gotovo sve najgluplje fore na svijetu. Jer nije umrla. Ali ima onih koji jesu.

Sve za klik i pet minuta slave dobilo je novu dimenziju.

''S tugom javljamo da nas je sinoć napustila naša Slađa i otišla na neki bolji svijet.
Bit će kremirana, a pepeo prosut u šumi jer šuma je bila njezin život i tako će živjeti vječno'' pisalo je na njezinu profilu na Instagramu, a u potpisu je stajalo - Obitelj Petrušić.

Niti ima tko zašto biti tužan, niti je na boljem svijetu, niti ima pepela, šume i ostalog. Nema ničeg. Kako su naknadno potvrdili članovi obitelji i prijatelji, Slađana Petrušić sama je kreirala lažnu objavu.

Ona nije umrla, ali vijest se proširila brzinom munje i pokazala još jednom kako mediji lako umru. Većina srpskih medija svoju je smrt prikazala olako prepisujući neku žvrljotinu s Instagrama. Većina srpskih protočnih bojlera, pardon.

Dio hrvatskih medija također je požurio objaviti vijest da je umrla ''popularna Slađa'' bez pokušaja ikakve provjere.

Prije ove objave da je umrla Slađana je pripremala teren fotografijom slomljenih krvavih nogu koja je zapravo ukradena s interneta.

Je li ovo neki TikTok ili ŠikŠok ili TkoZnaKoji izazov možda ćemo jednom saznati, ali zapravo koga briga.

Lažirati smrt glupa je fora. I zato mi je žao što smo uopće potrošili toliko slova na nju. Ali, jelte, o ''mrtvima'' sve najbolje.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene