Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nasilje u školi

Split: Prvašić kolege tuče, grebe, davi i pljuje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvašić iz Osnovne škole Pojišan svoje kolege šamara, hvata za vrat i davi, udara njihovim galavama o zid, grebe po licu do krivi te prijeti oštrim predmetima.

Problematični učenik uzima tuđe stvari, briše s ploče ono što je učiteljica napisala te uzima drugim učenicima kontrolne testove, piše Slobodna Dalmacija. Roditelji ostalih đaka kažu kako takvo ponašanje traje cijelu godinu te su o svemu pismenim putem obavijestili ravnatelja OŠ Borisa Poljaka.

Pročitajte i ovo Slatine Policija istražuje Novi slučaj nasilja kod Splita, majka objavila: "Sina su zavezali za stup i stavili mu traku na usta. Nije mogao disati" Maltretiranje djevojke u Splitu Zbog videosnimke nasilja Tri maloljetnice i maloljetnik koji su zlostavljali djevojku i sve snimali pušteni na slobodu

Roditelji u pismu mole ravnatelja za pomoć jer su, tvrde, njihov djeca traumatizirana, a već je troje učenika zatražilo premještaj u drugi razred, piše Slobodna Dalmacija. Pedagoška služba uopućena je u problem i tvrdi da je napravila sve što je u njihovoj moći. Naime, da bi dječak bio premješten u poseban razred, koji pohađaju djeca s različitim smetnjama, potreban je pristanak njegovih roditelja, a oni to ne žele.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene