Obavijesti Video Pretražite Navigacija
predsjednica o incidentu s bajakova

"Pokušaji provokacija i izazivanja incidenata pokazuju svu nazadnost i neodgovornost srbijanske politike"

Kolinda Grabar Kitarović (Foto: Dnevnik.hr)
Kolinda Grabar Kitarović (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Kolinda Grabar Kitarović (Foto: Dnevnik.hr) Kolinda Grabar Kitarović (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Kolinda Grabar Kitarović (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović komentirala je pokušaj ulaska izaslanstva vojske Srbije u Hrvatsku.

"Pokušaji provokacija i izazivanja incidenata sa susjedima, a kako bi se skrenula pozornost s teškog unutarnjepolitičkog stanja u Srbiji, opet pokazuju svu nazadnost i neodgovornost srbijanske politike.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Napetost zbog rezolucije Genocid u Srebrenici ponovno izaziva tenzije, Vučić poručio: "Suprotstavit ćemo se koliko možemo" James O'Brien i Aleksandar Vučić Vučić se protivi SAD nudi partnerstvo Srbiji: Nadaju se suočavanju s istinom o Srebrenici

Postoje jasna pravila i procedure najave prelaska državne granice koje srbijanska strana nije poštivala. Zato učinjeni propust predstavlja samo još jedan primjer neprimjerenog postupanja Srbije u medudržavnim odnosima.

Očekujem da se srbijanska strana počne ponašati odgovorno jer su građani i s jedne i s druge strane siti ovakvih provokacija", napisala je Predsjednica na Twitteru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene