Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Simbol dobrote

Poznati se opraštaju od Ene Šarac: "Falit će puno. Ali znam da nas čeka negdje, sa svojim čupavcima i kolačima koje mi je nosila na koncert"

Nakon 17 godina borbe, umrla je Osječanka Ena Šarac. Djevojka koja je simbol dobrote i velike borbe za život.

Iako teško bolesna, s nekoliko zloćudnih tumora, i sama iz obitelji koja nije imala novca za njezino liječenje, pomagala je i materijalno i duhovno svakome kome je pomoć bila potrebna. Iza nje ostaje poruka: pomažimo ljudima oko sebe.

Mnogi ljudi koji su joj pomagali i kojima je ona pomagala opraštaju se od Ene.

"Šteta. Falit će nam puno ovdje. Ali znam da nas čeka negdje kasnije, kad bude na nas red. Sa onim svojim čupavcima i kolačima. Nosila mi je na koncerte raznorazne delicije koje je sama radila sa svojom majkom", rekao je pjevač Tony Cetinski. 

Još sinoć, nakon što je odjeknula vijest da je djevojka preminula, od nje se na Facebooku oprostio Milijan Brkić koji je bio u dobrim odnosima s njenom obitelji. 

"Nosila je predivan osmijeh na licu, a trpjela je strašne bolove! Ohrabrivala je ljude oko sebe i pomagala drugima, a nije imala adekvatan krov nad glavom! Širila je vedrinu i optimizam po ovom svijetu, a borila se za vlastiti život! Takva je bila naša, MOJA Ena, djevojčica koja nam je svojom vedrinom, optimizmom, hrabrošću, dobrotom i blagim osmjehom pokazala koliko puno ljubavi čovjek može darovati dok se bori za vlastiti život", napisao je između ostalog. 


 

 

 

[ NEBO JE BOGATIJE ZA JEDNOG PREDIVNOG ANĐELA ] Nosila je predivan osmijeh na licu, a trpjela je strašne bolove!...

Objavljuje Milijan BrkićSubota, 8. svibnja 2021.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene