Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestanak prijavio prijatelj

Potraga za 77-godišnjim ribarom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za nestalim ribarom 77-godišnjim M.G., koji je prije četiri dana iz Trogira isplovio na pet metarskoj barci, od ponedjeljka u 15 sati u akvatoriju Šolte, Drvenika i Čiova tragaju brodice Trogir i Marjan lučkih ispostava Trogir i Milna.

Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru vijest o nestaloj osobi primila je u ponedjeljak u 14.20 sati od PU Splitsko-dalmatinske. Policiji je prijavu podnio prijatelj nestalog zabrinut što se nestali ribar ne javlja na mobilni telefon.Prema njegovim riječima, zadnji put je kontaktirao nestalog pred njegov odlazak u četvrtak, 23. veljače prema otočićima Krknjaši u blizini Drvenika Velog.

Pročitajte i ovo Potraga za ribarom - 5 tragični brodolom Šok nakon smrti mladića: "Svi su pali u more, dozivali su ga - 'još malo, još malo', a onda je odjednom nestao" Potraga za ribarom - 8 nakon prevrtanja brodice FOTO Objavljeni detalji tragičnog brodoloma u kojem je život izgubio 29-godišnjak

Nestali ribar isplovio je na crveno bijelom gliseru s kabinom marke Elan, imena Tijana.Zadnja lokacija mobilnog telefona zabilježena je 23. veljače u blizini brodogradilišta Brodotrogir, nakon čega nema više zabilježenih poziva, te je mobilni telefon isključen, priopćila je Marina Halužan, glasnogovornica Ministartva prometa i infrastrukture. (VLM Agencija)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene