Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brojne intervencije

VIDEO Snijeg i vjetar srušili gotovo 30 stabala u Zagrebu, vatrogasci imali pune ruke posla

Aktualno Galerija Stablo palo u centru Zagreba Stablo palo u centru Zagreba Foto: DNEVNIK.hr Stablo palo na automobil - 1 Stablo palo na automobil - 1 Foto: Damir Krajac/Cropix Stablo palo na automobil - 2 Stablo palo na automobil - 2 Foto: Damir Krajac/Cropix Stablo palo na automobil - 3 Stablo palo na automobil - 3 Foto: Damir Krajac/Cropix +1 Stablo palo na automobil - 4 Galerija 1/6 >>
Zagrebački vatrogasci od jutra su na intervencijama zbog poteškoća uzrokovanih snijegom. Dosad su ih imali 16. Jedna od njih je i pad stabla u centru Zagreba.

U Ulici Šandora Brešćenskoga u centru Zagreba u petak je na parkirani automobil palo stablo. Na terenu su vatrogasci koji režu grane i rade na uklanjanju stabla. Prema prvim informacijama, nema ozlijeđenih.

Ulica u kojoj se srušilo stablo zatvorena je za promet.

Pročitajte i ovo Ralice na autocesti A6 Iz minute u minutu Novi problemi: Oglušili se na zabranu pa kamionima ušli na zametenu cestu, blokirali sav promet

Kako su za DNEVNIK.hr objasnili zagrebački vatrogasci, ovo je jedna od 32 intervencije povezane sa snijegom koji od jutra pada u metropoli. Od toga, 27 intervencija bilo je radi sruštenih stabala u glavnom gradu. I sve to prije 12:00 sati.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene