Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na udaru javnosti

Otac Fani Horvat u Upravnom vijeću Športskih objekata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otac Fani Horvat, nevjenčane supruge splitskog gradonačelnika Željka Keruma, našao se ovih dana na udaru dijela javnosti jer je postavljen u Upravno vijeće Javne ustanove Športski objekti.

No čelni ljudi Javne ustanove Športski objekti Split stali su u njegovu obranu. Zvonko Horvat, domar je koji trideset godina radi u Javnoj ustanovi, u Upravno je vijeće ušao kao predstavnik radničkog vijeća. Predstavnici javne ustanove imaju za njega samo riječi hvale i ističu da na poziciju nije izabran zato što je Fanin otac.

Pročitajte i ovo Marlene Engelhorn Želi platiti i porez! Naslijedila 25 milijuna eura pa ih odlučila razdijeliti: "Moć i bogatstvo nisam ničime zaradila" Ohad Munder poletio ocu u zagrljaj bio u zatočeništvu hamasa VIDEO Pogledajte dirljivi trenutak u kojem je oteti dječak nakon sedam tjedana poletio ocu u zagrljaj

>> Županija odbila pravo prvokupa zemljišta Fani Horvat

'Nije mi ni na kraj pameti mi nije, ja njega poznajem, ja ne znam uopće da je on otac čiji je. On je moj Zvončić, Zvonko, Zvone, to je naš čovjek koji je vrlo drag i omiljen', kaže Frane Matusina, predsjednik Radničkog vijeća.

'To je čovjek koji noću ne spava, još fizički radi i napravio je jednu veliku uštedu firmi, ja mislim 10 tisuća eura', tvrdi Stipan Jurišić, ravnatelj Javne ustanove Športski objekti.




 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene