Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osječki sajam

Preselila je njegovu bistu, ali...: Na istom se mjestu našli Tuđman, Tito i Grabar-Kitarović. A nije vic

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na osječkom jesenskom sajmu jedan prodavač privlačio je pozornost šalicama na kojima su likovi Franje Tuđmana, Tita i aktualne predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Na sajamskom prostoru Pampas održan je 22. Osječki jesenski sajam. Oko 200 izlagača pokušavalo je posjetitelje navesti na svoje štandove, no jednom je podavaču uspjelo privući pozornost.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović - 7 Oglasio se na društvenim mrežama Milanović se ponovo obrušio na Ustavni sud: "Kolinda Grabar-Kitarović? Tumarala je po HDZ-ovim dernecima" Uhićen ubojica - 1 Nakon šest mjeseci Zločin koji je potresao Hrvatsku: Policajac optužen za ubojstvo djevojke službenim pištoljem

Izložio je šalice s različitim motivima, a za oko je zapeo trio Tuđman, Tito, Grabar-Kitarović. Aktualnoj predsjednici jedan od prvih poteza u mandatu bio je uklanjanje Titove biste s Pantovčaka. Valjda se neće naljutiti što ju je netko opet spojio s maršalom. 

Poljoprivreda, prehrana, stanovanje...

Na pet tisuća zatvorenog i otvorenog izložbenog prostora izlagači predstavljaju proizvode iz područja poljoprivrede, prehrane, autohtonih proizvoda ovoga područja, graditeljstva, stanovanja i ekologije.

U sklopu sajma tradicionalno se održava i priredba "Dani meda u Hrvatskoj" te 24. nacionalno ocjenjivanje meda

Jesenski sajam od 4. do 6. listopada održao se pod pokroviteljstvom hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, a supokrovitelji su, uz ostale, Ministarstvo poljoprivrede te Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene