Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pod utjecajem alkohola

Momačka zabava koja je mogla završiti tragično: 27-godišnjak bacao bombe, ozlijeđene tri osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na momačkoj večeri nedaleko od Požege veselje je moglo završiti tragično. Na proslavi su se, pod utjecajem alkohola, počele bacati bombe.

Prema riječima očevidaca, u jednom trenutku stvar na momačkoj zabavi u Kunovcima nedaleko od Požege izmakla je kontroli. ''Moglo je doći do veće tragedije, na svu sreću nije. Od krhotina bombe koje je bacao neodgovorni pojedinac ozlijeđene su tri osobe. Ozlijeđeni su prevezeni u bolnicu te im je pružena liječnička pomoć'', kazao je očevidac. Iz požeške je bolnice potvrđeno da su tri osobe zadobile lakše ozljede od krhotina gelera, prenosi Požega.eu.

''Oko 23:30 u mjestu Kunovci ispred obiteljske kuće 27-godišnjak je pod utjecajem alkohola aktivirao eksplozivnu napravu. Tom prilikom je 27-godišnjak ozlijeđen, kao i 26-godišnjak i 64-godišnjak koji su također bili pod utjecajem alkohola'', priopćili su iz PU požeško-slavonske.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Eksplozija usred noći Splićanin pod čiji je automobil postavljena bomba u šoku: ''Ne znam zašto, ni s kim nemam problema''

Pročitajte i ovo Evakuiran Općinski sud u Vukovarskoj - 2 Policija izašla na teren Lažna uzbuna! Zbog dojave o bombi evakuiran Općinski sud u Zagrebu

U tijeku je očevid, dok je 27-godišnjak uhićen i slijedi daljnje kriminalističko istraživanje i utvrđivanje svih okolnosti navedenog događaja, izvijestili su iz policije.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene