Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pregled tjedna

Prvo olujno nevrijeme pa burna proslava Oluje: Hrvatska politika u Kninu je nakon 25 godina konačno okrenula novi list

Krš i lom, iza nas je tjedan obilnih kiša, velikih nevolja i oluja. Prvo olujno nevrijeme pa burna proslava Oluje. Hrvatska politika u Kninu, 25 godina poslije Oluje, okrenula je novi list.

General Ante Gotovina rekao je u Kninu kako trebamo raditi za bolje sutra, premijer Andrej Plenković i predsjednik Zoran Milanović najavljivali su put pomirbe, a na istom je tragu bio i predstavnik SDSS-a Boris Milošević.

Pročitajte i ovo Oluja Upozorenje VIDEO Pineapple Express pogodio Kaliforniju: Sve je potopljeno, a najgore tek dolazi: "Ovo bi mogla biti povijesna oluja" Ilustracija Opasno vrijeme Njemačkoj prijeti kaos: Ponovno najavljuju ekstremni crni led

Osim Oluje, u tjednu iza nas je i stravična eksplozija u Bejrutu te požar u Splitu. Predaha nema ni za volanom. Zagužvalo na putu prema moru. Na plažama kao u mravinjaku. Brčkaju se i domaći i furešti. Priče o propaloj turističkoj sezoni  kao da padaju u vodu.

Bio je ovo i tjedan u kojem se podvuka crta pod kampanju. Računica je otkrila: najveći su odriješili kesu i na izbore potrošili najviše. HDZ uspio čak i zaraditi. Restart koalicija i Miroslav Škoro - završili u minusu.

Više o zbivanjima u tjednu koji je iza nas pogledajte u videoprilogu!
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene