Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gošće: Mirjana Krizmanić & Aida Bagić

Književna večer 'Ženska priča' u Book caffeu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Spisateljica i stand-up komičarka Marijana Perinić, Centar za kreativno pisanje i Book caffe, pod pokroviteljstvom Franck kave, otvaraju novu, drugu sezonu uspješnog programa 'Ženska priča'.

Nakon uspješne prve sezone u kojoj je 'Ženska priča' do posljednjeg mjesta punila prostor Bookcaffe-a, nakon 16 talentiranih, uspješnih, nagrađivanih žena spisateljica koje su u dvosatnom programu s voditeljicom, stand up komičarkom i spisateljicom Marijanom Perinić opušteno, nasmijano, inteligentno, britko i duhovito pričale o pisanju, inspiraciji, ljubavima stvarnim i onima koje u knjigama završavaju, Ženska priča 28. listopada 2014. ulazi u novu sezonu s dvije izuzetne gošće, prof. dr. Mirjanom Krizmanić i Aidom Bagić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna a kazne nisu male Provjerili smo zašto se krše mjere samoizolacije: ''Ljudi se boje''; ''Dok nas ne rebnu po džepu...'' Slika nije dostupna U kavani Književna večer 'Ženska priča': Gošće: Andrea Andrassy i Kristina Wolsperger Danilovski

U prvoj sezoni Ženske priče, vjerna je publika s velikim nestrpljenjem čekala utorak u kojem je Marijana Perinić opušteno, nasmijano, inteligentno, britko i duhovito predstavljala svoje gošće, razgovarala s njima o pisanju, inspiraciji, ljubavima stvarnim, ali najviše o onima koje u knjigama završavaju.

Tako će biti i u utorak, 28.10.2014. u 20:00 sati u Book caffeu s prof. dr. Mirjana Krizmanić jednom od najpopularnijih hrvatskih znanstvenica na čijoj su Katedri za kliničku psihologiju u posljednjih trideset godina stasale generacije današnjih psihologa, ali istovremeno i autoricom bestselera na području psihologije i samopomoći. Tkanje života, Život s različitim, U ljubavi ili bez nje, samo su neki od naslova kojima je Mirjana Krizmanić stekla velik broj čitatelja, a njena se gostovanja i predavanja uvijek čekaju s ogromnim interesom.

Uz znanstveni i spisateljski rad, dr. prof. Mirjana Krizmanić nagrađena je i priznanjem Zagrepčanka godine za doprinos afirmaciji žena u društvu dugogodišnjim javnim djelovanjem te za postignute rezultate u podizanju kvalitete života građana Zagreba i Hrvatske.

Stiže nova Ženska priča!

Aida Bagić, premda novo ime na hrvatskoj književnoj sceni njeni su tekstovi objavljivani u književnim časopisima, a svojom zbirkom poezije Ako se zovem Sylvia i proznom knjigom Znam li ja gdje živim upisala se u red onih autorica čija se sljedeća knjiga s nestrpljenjem očekuje.

Radila je kao novinarka, peračica suđa, prodavačica, manekenka, prevoditeljica s engleskog i njemačkog jezika, urednica časopisa, osnivala je feminističke i mirovne organizacije, jedno društvo s ograničenom odgovornošću i jedan obrt podučavala kreativno pisanje prema modelu Natalie Goldberg, predavala o vlastitim sobama, autonomnim ženskim prostorima, međunarodnoj pomoći ženskom pokretu i saborskim odborima, pisala o društvenoj odgovornosti poduzeća, volonterstvu, seksualnim manjinama i mirovnom odgoju. Iznimna osoba s bogatom biografijom koja pruža garanciju da će i u drugoj sezoni Ženske priče Bookcaffe biti ispunjen do posljednjeg mjesta.

Uživajte s nama na još jednoj Ženskoj priči uz  Mirjanu Krizmanić, Aidu Bagić i šarmantnu, nasmijanu i uvijek inspirativnu voditeljicu Marijanu Perinić. Proslavimo zajedno početak druge sezone Ženske priče jer od listopada 2014. do lipnja 2015. uživat ćete u ženskim pričama te imati priliku kupiti njihove knjige po izuzetno povoljnim cijenama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene