Obavijesti Video Pretražite Navigacija
JOŠ JEDAN POŽAR

FOTO/VIDEO Crni dim iznad zgrada u Novom Jelkovcu: Zapalio se ZET-ov autobus, vozač u zadnji čas istrčao van

Aktualno Galerija Požar autobusa u Novom Jelkovcu Požar autobusa u Novom Jelkovcu Foto: Čitatelj Požar u Novom Jelkovcu Požar u Novom Jelkovcu Foto: DNEVNIK.hr Izgorio autobus ZET-a u Novom Jelkovcu Izgorio autobus ZET-a u Novom Jelkovcu Foto: JVP grada Zagreba Požar autobusa u Novom Jelkovcu - 3 Požar autobusa u Novom Jelkovcu - 3 Foto: DNEVNIK.hr +4 Požar autobusa u Novom Jelkovcu - 2 Galerija 1/9 >>
Gusti crni dim uznemirio je u nedjelju poslijepodne građane zagrebačkog kvarta Novi Jelkovec. Kako doznajemo, u potpunosti je izgorio autobus ZET-a na stajalištu u Sesvetama.

Gusti crni dim dizao se u popodnevnim satima nedjelje iznad naselja Novi Jelkovec u zagrebačkim Sesvetama. Kako doznaje DNEVNIK.hr, zapalio se autobus na okretištu u Novom Jelkovcu.

Pročitajte i ovo Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja" Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara"

Po zadnjim informacijama, autobus je bio potpuno u plamenu.

Na terenu je bilo devet vatrogasaca s dva vozila, a vatra je ubrzo ugašena.

Iz zagrebačke policije potvrdili su da je oko 17:10 sati došlo do zapaljenja autobusa, iz sada neutvrđenih razloga.

Autobus je stajao u zoni okretišta u ulici Borisa Urliha te u njemu nije bilo putnika. Ozlijeđenih nema, a nije ozlijeđen niti vozač.

Više informacija bit će poznato nakon očevida koji je u tijeku.

Izgorio autobus ZET-a u Novom Jelkovcu Izgorio autobus ZET-a u Novom Jelkovcu (Foto: JVP grada Zagreba)

Neslužbeno doznajemo kako vozač nije odmah primijetio da se autobus zapalio jer je bio na mobitelu. Tek nakon što su ga upozorili prolaznici, izletio je iz autobusa te je umalo i sam nastradao. Ubrzo nakon toga je buknula velika vatra.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene