Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bivši načelnik za droge

Darko Dundović ponovno u Ravnateljstvu policije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši načelnik za droge i šef kriminalističke policije Darko Dundović je ponovno u Ravnateljstvu policije, na mjestu načelnika Odjela za unaprijeđenje rada i razvoj policije u Uredu ravnatelja policije.

Na to mjesto Dundović je odlukom ravnatelja policije Vladimira Fabera došao s mjesta višeg predavača na Visokoj policijskoj školi, priopćeno je iz MUP-a. Dundović je rođen je 1967. u Ivanić Gradu, diplomirao je 1991. na Fakultetu političkih znanosti, 2002. je stekao zvanje magistra struke na Visokoj policijskoj školi, dok je 2005. stekao zvanje magistra znanosti na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu.

Pročitajte i ovo Baška Voda Presedan u tužiteljstvu Prljavim novcem kupio stan u Baškoj Vodi: Bivšem općinskom načelniku blokirana nekretnina Ilustracija problemi s drogom u europi "Spuštenih glava i zacakljenih očiju, satima nepomično sjede": Sve je više umrlih od zombi-droge

Policijsku karijeru započeo je 1991. u policijskoj postaji Ivanić Grad, 1998. je imenovan načelnikom Odjela za suzbijanje zlouporaba droga u Ravnateljstvu policije, a 2006. načelnikom Uprave kriminalističke policije. Sudjelovao je na nizu stručnih skupova te objavio dvije knjige, više stručnih i znanstvenih radova.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene