Obavijesti Video Pretražite Navigacija
olujni udari

VIDEO/FOTO Bura prevrnula kamion na mostu, obustavljen promet: "Vozač je išao na most iako je bio zatvoren za teretna vozila"

Dubrovačka policija kazala je za DNEVNIK.hr da je 48-godišnji vozač iz Mađarske krenuo preko mosta prema Dubrovniku unatoč tome što je u 8 ujutro most bio zatvoren za teretna vozila.

Nesreća se dogodila oko 9:25, a most je za vozila prve skupine bio zatvoren od 8. Vozač u nesreći nije ozlijeđen, a snažan vjetar otežava i očevid. 

Pročitajte i ovo Nino Raspudić i Marija Selak Raspudić lom u stranci Udarac Raspudićima! Napuštanjem Mosta ostaju bez novca iz proračuna, samo je jedan način da ga dobiju Pitanje hotela Belveder Slika Dubrovnika Trebao je biti luksuzni hotel, a već 20 godina je ruševina: "Fantastičan projekt za koji je bilo i novca, ali je bio zaustavljan više puta"

"Vjetar je jak, nije se moglo pristupiti tom dijelu mosta", kazala nam je glasnogovornica dubrovačke policije.

Za sve skupine vozila zbog bure i prevrnutog teretnog vozila zatvoren je i Most dr. Franje Tuđmana kod Dubrovnika, javio je Hrvatski autoklub.

Zbog zatvorenog mosta promet je preusmjeren na obilazak Lozica (DC8) - Mokošica - Sustjepan (DC420) i obratno, dodaje HAK.

Kako je u Dnevniku Nove TV u ponedjeljak najavio meteorolog Nikola Vikić Topić, u Dalmaciji u utorak puše jaka bura i tramontana, s olujnim udarima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene