Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ubrizgavanje heroina nije bilo nasilno?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mogući preokret u šibenskom slučaju ubojstva djevojke nasilnim ubrizgavanjem heroina. Naime, svjedokinja je promijenila iskaz i sada tvrdi da ubrizgavanje heroina nije bilo prisilno.

U zamršenom šibenskom slučaju policija se još uvijek drži početnog iskaza. No, svjedokinja protiv koje nije podignuta kaznena prijava sada tvrdi da se kobne večeri 16. lipnja ništa nije dogodilo protiv volje sada pokojne djevojke. 

Pročitajte i ovo Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću... Uhićeno 10 ljudi zbog preprodaje droge Uhićenja u Puli i Zagrebu Pale dvije narkobande, uhićeno 10 ljudi, jedan je u šumi zakopao 12 kilograma kokaina

<< Ubio djevojku nasilnim ubrizgavanjem heroina

Svjedokinja, za koju se pretpostavlja da je i sama ovisnica,  pritvoreni muškarac i pokojna djevojka kobne večeri družili su se i konzumirali drogu. 

Podsjetimo,  muškarac od prije poznat policiji je djevojci heroin ubrizgao 16. lipnja oko 22 sata, a zbog veće količine i čistoće heroina njoj je odmah pozlilo. 

Do trenutka djevojčine smrti, oko 5 sati u jutro, nije ništa učinio da bi joj pomogao, premda ga je druga ženska osoba upozorila na moguće kobne posljedice. 

Tijelo mrtve djevojke pronađeno je u kući u Srimi 17. lipnja oko 5,30 sati, a obdukcijom je utvrđeno da je umrla jer je uzela prekomjernu količinu droge. 


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene