Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TRAGEDIJA KOD POREČA

Kolege policajca stradalog u strašnoj nesreći u Istri: "Najviše nam je žao njegove supruge... Za mjesec dana treba roditi njihovo drugo dijete"

Teška prometna nesreća kod Poreča (Foto: Mateo Sardelin/Glas Istre)
Teška prometna nesreća kod Poreča (Foto: Mateo Sardelin/Glas Istre) Mateo Sardelin/Glas Istre
Aktualno Galerija Teška prometna nesreća kod Poreča (Foto: Mateo Sardelin/Glas Istre) Teška prometna nesreća kod Poreča (Foto: Mateo Sardelin/Glas Istre) Foto: Mateo Sardelin/Glas Istre Teška prometna nesreća kod Poreča (Foto: Mateo Sardelin/Glas Istre) Teška prometna nesreća kod Poreča (Foto: Mateo Sardelin/Glas Istre) Foto: Mateo Sardelin/Glas Istre +0 Teška prometna nesreća kod Poreča (Foto: Mateo Sardelin/Glas Istre) Galerija 1/3 >>
U prometnoj nesreći koja se rano u nedjelju dogodila na cesti Tar - Poreč, poginuo je 38-godišnji policajac, dok je 43-godišnja policajka teško ozlijeđena.

Na policajce je, dok su putovali na posao, naletio 24-godišnji vozač BMW-a, doznaje se od istarske policije koja je privela 24-godišnjaka zbog sumnje da je izazivao prometnu nesreću sa smrtnom posljedicom.

Pročitajte i ovo Vlak zgazio ženu u Kaštel Sućurcu - 2 Kaštel Sućurac FOTO Užasna nesreća u Dalmaciji: Pješakinja poginula u naletu vlaka na pružnom prijelazu Tvrđava Monvidal Uhićen je Pronađen muškarac koji je u Puli gurnuo ženu s tvrđave: Pala s visine od pet metara

Nesreća se dogodila oko 6:45 kad je 24-godišnjak, vozeći se u BMW-u pulskih oznaka iz smjera Tara prema Poreču, udario u stražnji dio Fiata kojim je u istom smjeru vozila 43-godišnja policajka, kazala je glasnogovornica istarske policije Suzana Sokač.

Automobil kojim su policajci išli na posao odbačen je izvan kolnika, gdje je udario u stablo i zatim se vratio na kolnik, prevrnuvši se na krov. Policajac je ispao iz automobila i poginuo na mjestu nesreće, dok je teško ozlijeđena policajka prebačena u Opću bolnicu Pula.

Vozač BMW-a prošao je bez ozljeda i nad njim se provodi kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom.

Sve okolnosti nesreće još se utvrđuju. Osim policijskih službenika očevidu je na mjestu nesreće nazočila je zamjenica županijskog državnog odvjetnika Andrea Štefekov Ivandić.

Stradali policajac više od deset godina radio je u očevidnoj ekipi, a tek je nedavno prešao u sektor krima.

"U šoku smo, nevjerojatno da se to dogodilo. Teško je nositi se s takvom nesrećom u bilo kojem slučaju, no on nam je bio kolega i bio je dobar čovjek. Ne govorimo to zato što ga više nema, već zato što je bio čovjek i radnik. Gotovo cijelu karijeru je radio u prometu, na očevidima, a nedavno je prešao u odjel krima. Da stvar bude još gora, sinoć je došao po stvari u kancelariju gdje sjede 'prometnjaci' i prenio ih u postorije novog odjela. Ispada da se radilo o nekakvom oproštajnom susretu.

Teško nam je radi njega i radi cijele obitelji, a ponajviše njegove supruge koja za mjesec dana treba roditi njihovo drugo dijete", rekli su kolege stradalog policajca za Glas Istre. (D.B./M.T./Hina) 

Aktualno Barakude pobijedile Španjolsku: U finalu Srbija - Hrvatska! Barakude pobijedile Španjolsku (Foto: Srđan Ilić/PIXSELL) Barakude pobijedile Španjolsku (Foto: Srđan Ilić/PIXSELL) Foto: Sr?an Ili?/PIXSELL Barakude pobijedile Španjolsku (Foto: Srđan Ilić/PIXSELL) Barakude pobijedile Španjolsku (Foto: Srđan Ilić/PIXSELL) Foto: Sr?an Ili?/PIXSELL Hrvatska vaterpolo reprezentacija (Foto: Srđan Ilić/PIXSELL) Hrvatska vaterpolo reprezentacija (Foto: Srđan Ilić/PIXSELL) Foto: Sr?an Ili?/PIXSELL Izbornik Tucak i hrvatski vaterpolisti (Foto: Srđan Ilić/PIXSELL) Izbornik Tucak i hrvatski vaterpolisti (Foto: Srđan Ilić/PIXSELL) Foto: Sr?an Ili?/PIXSELL +0 Hrvatska vaterpolo reprezentacija (Foto: Srđan Ilić/PIXSELL) Ostali sportovi Barakude pobijedile Španjolsku: U finalu Srbija - Hrvatska! 1/5 >>

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene