Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zadržala ga do dolaska policije

Supruga uhvatila provalnika u suprugov automobil

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok je jučer oko šest sati ujutro u Novom Zagrebu dvadesetčetverogodišnji lopov provaljivao u automobil njezina supruga, uhvatila ga je 43-godišnja žena i zadržala do dolaska policije.

Kako je rečeno danas na konferenciji za novinare u Policijskoj upravi zagrebačkoj, lopov je jučer u ranim jutarnjim satima u Balokovićevoj ulici u Novom Zagrebu provaljivao u automobil 'fiat bravo' zagrebačkih registracija. Na djelu ga je zatekla 43-godišnjakinja, supruga vlasnika automobila. Žena je provalnika uspjela zadržati do dolaska policije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nastavlja se istraga Muškarac koji je prilikom pljačke kladionice sam sebe upucao vraćen je u zatvor Policija traži pljačkaša iz Sesveta Dobro ga pogledajte VIDEO Policija traži pomoć građana, ni traga drskom razbojniku: "Dajte da pogledam te zlatne lančiće"

Osumnjičeni je doveden u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje, a nakon dovršetka istraživanja odveden je u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu, rečeno je novinarima u PUZ-u.

Iz automobila je pokušao ukrasti sve do čega je došao - suncobran, priručni alat, dijelove automobila, šatorsko krilo, cipele, spužve i tkanine za pranje automobila, ukrasne obloge, u vrijednosti od oko tisuću kuna.

Lopov je u 'fiat bravo' ušao tako da je razbio staklo na stražnjim vratima, te kroz otvor progurao ruku i otvorio vrata automobila.

Dvadesetčetverogodišnjak je već od prije poznat policiji, evidentiran je za tri krađe. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene