Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nalazi patologa

Mrtav muškarac iz Splita je ubijen, na Facebooku pisao da mu se prijeti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
67-godišnjak koji je u nedjelju navečer pronađen mrtav u svojemu stanu u Washingtonovoj ulici u Splitu ubijen je, potvrdio je patolog Antonio Alujević iz splitske bolnice.

Patolog u interesu istrage nije želio govoriti o kakvim je smrtonosnim ozljedama riječ, nego je novinarima samo kratko potvrdio nasilnu smrt u koju se sumnjalo od trenutka kad je muškarac pronađen mrtav.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna UŽAS u SAD-u Jedan od osnivača Androida pronađen izboden na ulici: Poznati stravični detalji njegovih posljednjih minuta života Ilustracija U TIJEKU ISTRAGA Kod Banje Luke pronađen mrtav 24-godišnji hrvatski državljanin

>> Split: Pronađeno tijelo 67-godišnjaka, sumnja se u nasilnu smrt

Neslužbeno se doznaje da je ubijen udarcima tupim predmetom po glavi, ali ni policija ni patolog ne žele govoriti o pojedinostima kako ne bi ugrozili istragu budući da se za ubojicom traga.

Na Facebooku objavio da mu se prijeti ubojstvom

Čovjek je pronađen mrtav sinoć oko 21 sat. Budući da se 67-godišnjak danima nije javljao obitelji, njegov je nećak pozvao policiju.

Kada su vatrogasci u nedjelju navečer provalili u stan 67-godišnjaka, pronašli su ga mrtvog. Policija je potvrdila da je čovjek najvjerojatnije mrtav nekoliko dana, ako ne i cijeli tjedan, budući da su na truplu pronađene truležne promjene.

Lokalni mediji navode da je 67-sedmogodišnji V.V. na svojemu Facebook profilu objavio kako mu se prijeti ubojstvom te da je imao problema sa stanom u kojem je živio. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene