Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kod Vodnjana išarani hrvatski nazivi na putokazima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U noći sa subote na nedjelju crnim su sprejem išarani hrvatski nazivi na pet dvojezičnih putokaza koji kod Vodnjana upućuju na dionicu Istarskog ipsilona, izvijestila je danas istarska policija koju su građani o tom događaju izvijestili jučer.


Nepoznati vandali sprejem su išarali hrvatske nazive gradova Rijeke, Rovinja i Vodnjana te su na putokazima napisali "W" , a zaokružili "I". 

Pročitajte i ovo Novi napad na djelatnike ZET-a Sindikat prijeti zaustavljanjem prometa Napadnuta vozačica ZET-a u šoku za Dnevnik Nove TV: ''Po rukama, nogama i glavi, lupali su me gdje su stigli'' Uhićen još jedan napadač na maloljetnike Novo uhićenje VIDEO U Vukovaru uhićen još jedan napadač na maloljetnike: Policija objavila detalje

Na jednom putokazu sprejem su napisali "Italia", "ZGM" i "Slo". Djelatnici policije intenzivno tragaju za počiniteljima.

Kako je rečeno na konferenciji za novinstvo istarske policije,
dvojica maloljetnika, od 15 i 16 godina, srušila su kameno postolje s bistom narodnog heroja Jože Šurana te razbila četiri prozorska stakla i tri stakla na ulaznim vratima Osnovne škole "Vladimir Nazor" u Tinjanu nedaleko od Pazina.

Kako je izvijestila glasnogovornica istarske policije Nataša Rogić, maloljetnici su zatečeni na mjestu događaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene