Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ako zatreba, spreman svjedočiti

Jarnjak o obustavi istrage protiv njega

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivan Jarnjak, bivši glavni tajnik HDZ protiv kojeg je USKOK obustavio istragu u aferi crnih stranačkih fondova tvrdi da će njegov iskaz pomoći i stranci.

Ivan Jarnjak kaže da je Uskokovim istražiteljima uspio dokazati da u izvlačenju novca iz državnih tvrtki nije sudjelovao te da je u stranci očito na snazi bio i paralelni sustav upravljanja financijama koji nije išao kroz službene knjige.

Pročitajte i ovo Potraga za Dankom još traje Puno pitanja "Djetetu prilikom udarca krene krv, a mi nemamo DNK": Stručnjaci o slučaju ubijene Danke Provjereno: Domovinski pokret - 1 Donosi Provjereno Stručnjaci zgroženi programom Domovinskog pokreta: "Učenice ćemo podučavati kako da budu samo majke i domaćice, a učenike kako da budu samo očevi i ratnici?"

Jarnjak tvrdi da svojim iskazom nikoga nije teretio no spreman je odazvati se pozivu državnog odvjetništva i svjedočiti u slučaju.
'Ja sam govorio istinu o onome što se događalo i time sam obranio sebe, odnosno sve ono što se meni stavljalo na teret sam uspio opovrgnutih. Ako me pozovu u svojstvu svjedoka ili obrana ili državni odvjetnik normalno da ću se odazvati', rekao je Ivan Jarnjak.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene