Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NESLUŽBENO

Bivši Vatreni prijetio bivšoj supruzi pa prenoćio iza rešetaka?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Boško Balaban (44), bivši nogometaš Dinama i hrvatske reprezentacije, navodno je prijetio bivšoj supruzi zbog čega je priveden u 5. policijsku postaju u Zagrebu i noć proveo iza rešetaka.

Policija je, ne otkrivajući identitet uključenih, potvrdila da je privela 44-godišnjaka zbog sumnje da je prijetio.

Pročitajte i ovo Suđenje Mamićima - 1 Pitanje isplate novca Šok na suđenju Mamićima, Balaban promijenio iskaz: "Vjerojatno sam nešto pomiješao" Sjekira (Foto: Guliver/Thinkstock) Slijedi istraga Nasilnik u Kaštelima sjekirom krenuo na policiju, svladala ga interventna: Prevezen na psihijatriju

"Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke proveli su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje. Osumnjičeni muškarac doveden je pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće dostavljeno je nadležnom Državnom odvjetništvu u Zagrebu", poručila je policija. Kako neslužbeno javljaju 24sata, radi se o bivšem reprezentativcu i igraču dinama Bošku Balabanu. On i bivša supruga Iva Radić novinarima nisu odgovarali na pozive.

Bivši nogometaš Dinama i hrvatske reprezentacije navodno je dobio zabranu pristupa bivšoj supruzi, a kako javlja spomenuti medij policija je provela istragu i sve dostavila DORH-u.

Inače, Balaban i Radić rastali su se 2017. godine, a bivši nogometaš nije plaćao alimentaciju pa su 2021. bivši supružnici završili na sudu gdje je Balaban osuđen na zatvorsku kaznu od godinu dana, s uvjetnom kaznom od četiri godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene