Još je dug put do pobjede

Pred kandidatima će se naći ne baš omiljena namirnica, ali i jedan pravi misterij: ''Diže se ta kutija, ispod nje je magla. Spektakl!"

Šestnaesta emisija showa MasterChef - 8 Šestnaesta emisija showa MasterChef - 8 Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Šestnaesta emisija showa MasterChef - 5 Šestnaesta emisija showa MasterChef - 3 Šestnaesta emisija showa MasterChef - 8 +0 Šestnaesta emisija showa MasterChef - 4 Galerija

Pred kandidatima "MasterChefa" još je dug put do pobjede, a već u novoj epizodi pokazat će koliko su vješti s jednom ne baš tako omiljenom namirnicom - tripicama.

No prvo će se morati pozabaviti zadatkom koji će im donijeti kutija iznenađenja. Naime, na radnim jedinicama ispred svakog kandidata naći će se kutija ispod koje se nalazi nož.

Pogledaj i ovo Damir Tomljanović "Rasturit ćete novu sezonu!" Član žirija MasterChefa koji napušta show nije mogao sakriti zahvalnost u emotivnoj objavi: "Malo je reći koliko vas cijenim i poštujem..."

''Kad sam ga dotaknuo, shvatio sam da nije za meso'', komentirao je Tihomir.

Iznenađenje će biti utoliko veće što će se osim ovih kutija, pokraj žirija naći još jedna velika crna kutija, a nož im je trebao za ono što se nalazilo ispod misteriozne goleme kutije.

''Diže se ta kutija, ispod nje je magla. Spektakl'', kazao je Tihomir.

A spektakl se krije pod imenom hama - bijelom jadranskom ribom, a kandidati će morati osmisliti sami njezinu pripremu.

Žiriju će se najbolje svidjeti Goranino jelo, kojoj će se kasnije pri odabiru ostalih namirnica prikrasti pogreška i to u trenutku kada će zaboraviti glavnu tripice, koje su glavna namirnica.

''Bila sam zbunjena zašto je nisam uzela. Mislila sam da je ta namirnica sigurna, da je ne moram uzeti u dućanu. Ja ću kuhati bez tripica tako da sam sigurna da idem u eliminacijski krug. Što sada? A možda i ne idem. Možda sve ostalo bude dobro'', osvrnula se na svoju pogrešku.

Kako će ostali natjecatelji doživjeti Goranin izbor glavne namirnice koja ima jako malo ljubitelja, te kako će se ona provesti u sljedećem zadatku bez glavne namirnice, doznajte već večeras.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Tomljanović Damir Tomljanović Damir Tomljanović Damir Tomljanović +16 Melkior Bašić Celebrity Damir, Melkior i Stjepan hrabro odgovorili na škakljiva pitanja, ovako opuštene još ih nismo vidjeli!: "Vidiš kako je on dobio normalno pitanje!"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Brittany Murphy (Foto: Instagram) Brittany Murphy (Foto: Getty Images) Brittany Murphy (Foto: Getty Images) Brittany Murphy (Foto: Getty Images) +4 Brittany Murphy (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Uvjeti u kojima je živjela jako su tužni: Na vidjelo izašli mučni detalji o smrti nikad prežaljene glumice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene