Ona ga je spasila

Nakon bolnih tragedija 10 godina je bio sam, a onda se pročulo da ljubi ženu koja je neke poprilično zbunila

Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) +0 Keanu Reeves (Foto: Profimedia) Galerija

Keanu Reeves i Alexandra Grant zajedno su od 2019. godine, a prije toga slavni je glumac čak deset godina bio sam.

Američki glumac Keanu Reeves po mnogočemu je poseban i drugačiji od svojih holivudskih kolega, a prvenstveno po skromnom načinu života kojim je odlučio živjeti, zbog čega slovi kao mnogima omiljena zvijezda.

Pogledaj i ovo Keanu Reeves vratila vjeru u ljubav Tko je žena koja je ukrala srce Keanuu Reevesu? Drugačija je od svih holivudskih žena, a on ne skida osmijeh pored nje

Tako je odluku donio nakon što su mu život obilježile brojne tragedije, a loše su se vijesti redale jedna za drugom, sve dok 2019. godine nije upoznao umjetnicu Alexandru Grant, koja mu je vratila vjeru u dobro i ljubav.

57-godišnji Keanu i 48-godišnja Alexandra godinama su bili dobri prijatelji i suradnici prije nego što su se upustili u ljubavnu vezu, koju su potvrdili 2019. godine, i to nakon što su je neko vrijeme tajili od javnosti. Za Keanua to nije bilo nimalo iznenađujuće s obzirom na to da je obično bio tajanstven oko svog ljubavnog života, a prije veze s Alexandrom bio je čak deset godina sam.

No očito je odlučio kako mu je dosta skrivanja, pa su se sve češće počeli zajedno pojavljivati u javnosti i ne skrivaju se pred objektivima paparazza.

Alexandra je u jednom od intervjua za magazin Vogue istaknula kako su je fascinirale reakcije okoline nakon što se pročulo za njezinu vezu sa slavnim glumcem i dodala kako su obožavatelji bili oduševljeni što je s njom, a ne nekom mlađom manekenkom ili glumicom. No, priznala je kako je bilo i komentara da je prestara za njega zbog svojeg izgleda, koji je neke zbunio, unatoč činjenici da je on zapravo devet godina stariji od nje. 

"Ja sam visoka žena s bijelom kosom. Da sam se htjela uklopiti u neke stereotipe poput Kim Kardashian, operacijom bih skratila noge", našalila se bila Alexandra.

Prije nego što je s njom pronašao sreću, Keanu godinama nije bio u vezi zbog tragedije koju je doživio 90-ih godina, kada je bio u vezi s glumicom Jennifer Syme, koju su proslavile uloge u filmovima Davida Lyncha.

Prvo im se 1999. godine rodilo mrtvorođeno dijete, kćerkica Ava, nakon što je Jennifer u osmom mjesecu trudnoće morala ići na preuranjeni porođaj, a to ih je emocionalno uništilo. Dvije godine nakon toga Jennifer je poginula u dobi od samo 28 godina u teškoj automobilskoj nesreći.

Keanuov život ni u djetinjstvu nije bio nimalo lak. Imao je samo tri godine kada je otac napustio njega i njegove tri sestre te su ih odgajali baka i djed. Keanuova se majka posvetila svojem ljubavnom životu, koji je bio prilično buran, pa se udavala i razvodila čak četiri puta.

Zvijezda "Matrixa" pohađala je tri različite srednje škole, no na kraju školu nije uspio završiti. Razlog su bili njegova borba s disleksijom i problematično ponašanje koje je uzrokovala teška obiteljska situacija. Jedino u čemu je tada uživao bio je hokej, no zbog ozljede je morao odustati od njega.

Ipak, zahvaljujući tome pronašao se u glumi. Proslavio se 90-ih filmovima kao što su "Brzina", "Matrix", "Kuća na jezeru", "John Wick" i mnogi drugi.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Bella Thorne (Foto: Profimedia) Celebrity Detalj na škakljivom mjestu bilo je nemoguće ne primijetiti, neobičan topić dobro je istaknuo ono što je njoj očito bio cilj pokazati!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene