Simbol ljubavi i zajedništva

Andrea Bocelli na Uskrs će pjevati u praznoj milanskoj katedrali, koncert će se prenositi na YouTubeu

Andrea Bocelli (FOTO: PR) Andrea Bocelli (FOTO: PR) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Bocelli (FOTO: PR) Andrea Bocelli (FOTO: PR) Andrea Bocelli i Elisabetta Canalis (Foto: Profimedia) +0 Veronica i Andrea Bocelli (Foto: Getty) Galerija

Jedan od najpoznatijih svjetskih tenora, talijanski operni pjevač Andrea Bocelli pjevat će na Uskrs u praznoj milanskoj katedrali, slavnome Duomu, a koncert bi, kako stoji u najavi. trebao biti simbol ljubavi, zajedništva i iscjeljenja u doba koronavirusa i prenosit će se na internetu.

Andreu Bocellija pratit će jedino katedralni orguljaš Emanuele Vianelli i zajedno će izvoditi djela sakralne glazbe, uključujući "Sancta Mariju" Pietra Mascagnija.

Pogledaj i ovo Matteo Bocelli Evo gdje nabaviti ulaznice Sin legendarnog Andree Bocellija stiže u Hrvatsku, nasljednika talijanskog slavuja imat će prilike slušati publika s Kvarnera

Koncert će se prenosti na Bocellijevu kanalu na YouTubeu.

"Počašćen sam i sretan što su me grad i katedrala pozvali. Vjerujem u snagu skupne molitve, vjerujem u Uskrs, univerzalni simbol ponovnog rođenja koji svi, i vjernici i oni koji to nisu, sada trebaju", rekao je slavni tenor.

Italija još uvijek ima najveći broj umrlih od koronavirusa, više od 17 tisuća, a posebno je teško bila pogođena Lombardija, regija čiji je Milano glavni grad.

"Ove će godine Uskrs biti drugačiji nego što je uobičajeno. Siguran sam da će Bocellijev izvanredni glas uspjeti zagrijati srce Milana, Italije i svijeta", rekao je gradonačelnik Giuseppe Sala.

(Hina) 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Pink (Foto: Getty Images) Drew Barrymore (Foto: Getty Images) Sharon Stone (Foto: Instagram) +0 Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) Celebrity Neke od njih nose titule najljepših, no možete li ih prepoznati bez trunke šminke?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene