Nije skidao masku

Za ulogu su ga šminkali čak i po 5 sati svaki dan, a nakon snimanja je provodio vlastiti eksperiment

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Romantičnu ljubavnu priču s lijepom porukom pogledajte u filmu "Zvijer" s početkom u 23.15 sati u programu Nove TV.

Ljubitelji bajkovitih ljubavnih priča uživat će u filmu "Zvijer" jer upravo je to glavna odlika suvremene bajke "Ljepotica i zvijer" uz koju su odrastali naraštaji, a koji je nastao prema romanu spisateljice Alex Flinn.

Pogledaj i ovo showbuzz Uživa u Americi "RADIMO NA TOME, PA NIKAKO" Leona Paraminski otkrila: "Pametan je, fakat je super!"

Glavne ženske uloge u filmu pripale su dobro poznatim glumačkim imenima poput Vanese Hudgens, Mary-Kate Olsen i Dakote Johnson, dok se u glavnoj muškoj ulozi našao naočiti Alex Pettyfer. Upravo će njegov lik pogoditi strašna kletva koja će ga iz zgodnog i arogantnog mladića pretvoriti u sve što on prezire.

Alex je za potrebe snimanja na šminkanju provodio po pet sati dnevno kako bi ga vješte šminkerice transformirale u njegov, ne baš oku ugodan lik. No ono što je pomalo bizarno je činjenica da on masku nakon snimanja nije odmah skidao već bi u njoj izlazio u stvarni svijet kako bi se što bolje uživio u ulogu i shvatio kako se osjeća. Bio je to njegov eksperiment da sazna i provjeri kako će ljudi reagirati kada ga vide u takvom izdanju.

Uz Vanesu, Mary-Kate Olsen, Dakotu i Alexa u filmu se u ulozi slijepog učitelja pojavljuje i slavni glumac Neil Patrick Harris koji je inzistirao da na snimanju nosi neprovidne leće kako stvarno ništa ne bi vidio.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio i Nicolo Oddi (Foto: Profimedia) +0 Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Celebrity Umorila se od nošenja donjeg rublja, pa sada ležerno šeće u izdanjima bez grudnjaka i lovi poglede

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene