Neponovljivi Rambo

"Živi za ništa ili umri za nešto": Jedan od najvećih akcijskih junaka u hit-filmu je riskirao i vlastiti život, ali to mu je najveći ponos

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Akcijski film "Rambo 4" sa Sylvesterom Stalloneom ne propustite u večernjem terminu Nove TV.

Jedan od najpoznatijih akcijskih glumaca današnjice Sylvester Stallone vraća se u četvrtom dijelu filmskog serijala koji ga je proslavio diljem svijeta. Riječ je naravno o "Rambu 4" koji je na rasporedu večeras u programu Nove TV s početkom u 23.05 sati.

Pogledaj i ovo Sylvester i Sage Stallone - 2 nikad prežaljen Najteži gubitak holivudskog snagatora: Iznenada je ostao bez svojeg dostojnog nasljednika, koji je odmalena krenuo njegovim stopama

Osim što je odigrao glavnu ulogu u akcijskom hitu, Sylvester je preuzeo i redateljsku palicu pa se prema njegovoj ideji radnja filma odvija oko genocida u Myanmaru i jedne od najvećih svjetskih kriza i gorućih problema vezanih uz masovna ubojstva. Film je i sniman na području Myanmara, a ekipa je, zajedno sa Sylvesterom bila u životnoj opasnosti jer su se umalo našli na meti njihove vojske.

Film je  u Myanmaru zabranjen  od strane vlade, no tamošnji borci za slobodu su za svoj slogan preuzeli rečenicu iz filma "Živi za ništa ili umri za nešto".

"To je po meni, jedan od najponosnijih trenutka koje sam doživio u svijetu filma", izjavio je bio Sylvester.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene