Čestitamo golupčićima!

Zaručila se glumica Petra Kraljev: "Na vjenčanju se želim dobro zabaviti i ne brinuti kako je drugima"

Petra Kraljev (Foto: Instagram) Petra Kraljev (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Kraljev (Foto: Instagram) Petra Kraljev (Foto: Instagram) Petra Kraljev (Foto: Instagram) Petra Kraljev (Foto: Instagram) Petra Kraljev (Foto: Instagram) Petra Kraljev (Foto: Instagram) +0 Petra Kraljev (Foto: Instagram) Galerija

Detalje prosidbe saznali smo od nje same, kao i koju će ulogu zaigrati u novoj seriji "Na granici".

Lijepa i talentirana domaća glumica Petra Kraljev uskoro će zaigrati jednu od najvažnijih uloga u životu - onu supruge.

Pogledaj i ovo Petra Kraljev (Foto: Instagram) Odmor pa posao Lijepa glumica Petra Kraljev zvijezda je naše nove serije "Na granici", no stigla je i na bajkoviti odmor u Italiju

Zvijezda serije "Zlatni dvori", a uskoro i nove serije "Na granici", nedavno će putovanje u romantičnu Italiju pamtiti i po prosidbi njezinog dečka Nikole Reljića koji nije previše komplicirao oko načina kako će svoju dragu pitati želi li mu postati supruga. A upravo je to Petra priželjkivala pa je sve prošlo savršeno.

 

A post shared by Petra Kraljev (@petra_kraljev) on

Detalje smo saznali od nje same, kao i kakvu će ulogu zaigrati u novoj seriji "Na granici" koja uskoro kreće na Novoj TV.

1. Kako ste se ti i Nikola upoznali?

Moram priznati na moju inicjativu, ne njegovu. Vidjela sam ga na jednoj fotografiji i molila prijateljicu da nas upozna, ali to se nikad nije dogodilo. Onda sam odlučila uzeti stvar u svoje ruke i jednog dana mu poslala poruku. Kako sam tada već počela snimati "Zlatne dvore" mislio je da je neka zafrkancija i da se netko samo predstavlja kao ja. Nakon par izmijenjenih poruka odlučili smo se upoznati i evo danas smo zaručeni.

2. Kako je izgledala prosidba?

Romantično i jednostavno. Često bi na društvenim mrežama vidjela tzv. javne prosidbe od kojih bi se ježila i nadala se da moja tako neće izgledati. Oduvijek sam mišljenja da je to jedan od intimnijih trenutaka veze i da nema potrebe da cijeli stadion gleda u vas dvoje i plješće vam. Očito me Nikola jako dobro poznaje, jer je našu prosidbu učinio slatkom i posebnom. Nakon drugog dana našeg ljetovanja odlučio je to učiniti u vrtu našeg hotela, koji je sam po sebi već bio bajkovit. Sjedili smo na ležaljci, okrenuo se prema meni , izvadio prsten i pitao da mu budem žena.

 

A post shared by Petra Kraljev (@petra_kraljev) on

3. Znate li već kada će vjenčanje?

Trebalo bi biti iduće ljeto. Kažem trebalo jer su svi termini nekih naših favorita gdje bi htjeli da se vjenčanje održi, zauzeti. Ne želim puno filozofirati, ali imam par preuvjeta. Neki od tih su da bude ljeto, da bude negdje uz more i naravno na otvorenome.

4. Kako zamišljaš taj važan dan u vašim životima?

Sve mladenke pričaju da je to najstresniji dan u životu jer misliš na svih i sve osim na vas dvoje. Organizacija je prilično mučan proces, barem tako kažu, ali ja to vidim kao slatke brige. Želim se na svom vjenčanju dobro zabavit, a ne doći umorna s podočnjacima i brinuti kako je drugima. Možda sebično s moje strane, ali taj dan je jednom u životu i želim ga pamtiti kao nešto jedinstveno i neponovljivo.

 

A post shared by Petra Kraljev (@petra_kraljev) on

5. Trenutno si i na setu nove serije "Na granici", možemo li saznati nešto više o liku koji glumiš?

Utjelovljujem lik Mirele, mlade i simpatične djevojke koja nakon smrti majke ostaje živjeti s ocem i bratom. Ona je svojevrsna tampon zona između njih dvoje, jer otac ne odobrava ono čime mu se sin bavi. S druge strane Mirela znajući to sve, opravdava brata i samo želi mir u kući. U ljubavnom životu joj ne ide baš najbolje. Budući da svi u selu znaju da joj je otac policajac, nitko od momaka joj ne želi prići, sve do jednog dana. Kojeg dana i kojeg muškarca gledatelji će imati priliku vidjeti uskoro na Novoj TV.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene