Noć za pamćenje

Histerija na crvenom tepihu: Čak 70.000 djevojaka vrištalo je zbog njih!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U Londonu je održana premijera filma 'One Direction: This is us'. Posve očekivano, na crvenom tepihu vladala je prava histerija!

Nialla, Zayna, Liama, Harryja i Louisa, poznatije pod imenom One Direction, dočekala je na crvenom tepihu Leicester Squarea u Londonu prava navala obožavateljica - njih oko 70 tisuća.

Prilikom dolaska na crveni tepih premijere filma koji govori o njihovim životima i načinu na koji je počela euforija zvana 1D, obožavateljice su vrištale i borile se za trenutak u kojem će se fotografirati sa svojim idolima te ih barem na trenutak imati samo za sebe.

Pogledaj i ovo showbuzz Presretne obožavateljice Na iznenađenje mnogih: Skinuo se samo u bokserice!

>> Kad je Harry u pitanju, snimka od 3 sekunde odjekne kao 'bomba'!

A dečki su skoro sat vremena strpljivo pozirali i bili na raspolaganju svojim obožavateljicama za koje mnogi tvrde kako su najbolje na svijetu.

Simon Cowell: Ovo je ostvarenje sna, osjećam se kao otac

Na premijeru filma došli su brojni poznati, od djevojaka iz grupe Little Mix do Ronnieja Woodsa iz The Rolling Stonesa. Dečkima je poručio: 'Jako sam ponosan, držim oko na vama!'

Među poznatima, na crvenom tepihu našao se i Simon Cowell, jedan od najzaslužnijih ljudi za slavu ovog boy benda.

Ponosni Simon je prilikom šetnje na crvenom tepihu izjavio: 'Ovo je ostvarenje sna. Osjećam se kao otac', kao dječak uvijek sam maštao o tome da stvorim jedan film tako da je ovo sad fantastično. Nadam se da mi ovo nije zadnji ovakav projekt. A svi koji bi htjeli jednog dana biti u bendu, ovo je film koji moraju pogledati', izjavio je Cowell.


Na našem portalu Dnevnik.hr mogli ste uživo pratiti ovaj spektakulrani crveni tepih, a najbolje trenutke donosimo vam u priloženoj galeriji fotografija i priloženim videima.

„One Direction: This is us“

Podsjetimo, film „One Direction: This is us“ u domaća kina dolazi 29. kolovoza, a karte se već danas mogu kupiti u pretprodaji u multipleksima Cineplexx i CineStar!

O filmu:

Film 'One Direction: This is us' režirao je Morgan Spurlock (Supersize Me, Freakonomics, The Greatest Movie Ever Sold), a radi se istovremeno o dokumentarnom prikazu i koncertnom spektaklu u kojem će gledatelji saznati sve o podrijetlu petorice članova benda – od njihovih samih početaka i organizacije sa Simonom Cowellom nakon njihovog nastupa na X-Factoru, međusobnog upoznavanja obitelji, istraživanja vlastitih snova pa sve do megalomanskog uspona do samog vrha glazbene estrade.

Na određeni način film je također i ljubavno pismo svim obožavateljima skupine One Direction. Redatelj Morgan i njegov tim producenata slijede bend u planiranju i organiziranju njihove nadolazeće svjetske turnere i putem pronalaze zanimljive priče.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene