'Larin izbor'

Jakov je uhićen, ali neće izdati brata!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako Jakov saznaje da mu je Lucijan podmetnuo drogu, šuti i ne izdaje svog brata.

Jakova odvode, a Lara obećava Ani da će se osvetiti. Jakov pak odbija bilo što reći policiji o tome gdje se nalazi Dinko.

Pogledaj i ovo showbuzz Zapleti u hit seriji Dinko fizički napadne Aishu!

Nešto kasnije Dinko zaspe u luci, a Esma ga nalazi mamurnog pa se naljuti na njega. Svi su iznenađeni Dinkovom prisnošću spram Karmen, nesvjesni da je to dio njegovog paklenog plana.

Nelu zanima tko je Lucijan. Tonči je uvjerava da Lucijan ima samo dobre namjere no Nela ne odustaje od kopanja. Nela poziva inspektora Domagoja te traži od njega da joj sazna što više o Lucijanu.

Istodobno, Lucijan dobiva natrag posao inspektora te se zaklinje da će i Jakova i Dinka izručiti pred lice pravde. Nela uporno pokušava saznati bilo kakvu informaciju o Lucijanu. Nakon što tjera Danicu iz kuće, angažira Domagoja, Tončijevog prijatelja, koji joj daje njegov dosje!

Lucijan, ne sluteći da Nela kopa informacije o njemu, odlazi u Crnu Goru gdje udarcima i ucjenama pokušava od Jakova izvući podatak gdje se skriva Dinko. Iako Jakov saznaje da mu je Lucijan podmetnuo drogu, šuti i ne izdaje svog brata.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene