Sve nam je ispričala

Nova stranica u životu Zrinke Cvitešić – četrdesete su našoj glumici donijele ostvarenje sna!

Zrinka Cvitešić (Foto: IN Magazin) Zrinka Cvitešić (Foto: IN Magazin) In Magazin 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić (Foto: IN Magazin) +0 Zrinka Cvitešić (Foto: IN Magazin) Galerija

Glumica Zrinka Cvitešić boravi u Dubrovniku u društvu partnera Nike Kranjčara. Zaljubljeni par nije se razdvajao ni dok je ona odrađivala svoj angažman na Dubrovačkim ljetnim igrama. Glumica, koja je upravo uplovila u četrdesete, otkrila nam je kako joj se ispunio san.

Kada smo prije mjesec dana posljednji put razgovarali sa Zrinkom, otkrila nam je da je pred njom veliki projekt o kojem tada još nije smjela ništa reći. Sada smo doznali da se zbog njega vraća u svoj drugi dom – London.

Pogledaj i ovo Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić Najtajanstveniji domaći par Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić uhvaćeni u opuštenim trenucima, nisu marili za znatiželjne poglede i pokazali su da su sretniji nego ikad!

''Evo, imam sad još dva tjedna godišnjeg na kojem moram naučiti cijeli tekst jer je 12. 8. prva proba. Selim se u London. Radi se o drami koju je napisala jedna žena iz Irske. Drama je za pet glumaca, radi se o dvije prve dame. Ja igram prvu damu Amerike, a Zoe Wanamaker koja je legenda britanskog glumišta, igra prvu damu Francuske. Sve je na visokoj nozi, tako da je frka velika, imam osjećaj kao da sam opet na početku'', iskreno nam je rekla Zrinka. 

Zrinka i Zoe zaigrat će dvije prve dame Helene i Sophiju. S obzirom na to da Zoe izgledom podsjeća na Brigitte Macron, a Zrinka, unatoč odličnom engleskom, još uvijek ima akcent, pretpostavljamo da će u predstavi podsjetiti na trenutačnu prvu damu Amerike. No za to nismo dobili potvrdu. Znamo tek da je trema prisutna.

''Inače nisam tremaš, ali ovo je neki vrhunac moje karijere. Kao da sam otišla u London 2012. godine, to mi je zapravo bila želja kad sam počela gledati dramsko kazalište u Londonu jer je baš taj taj dramski dio za mene vrh svemira. Ti engleski glumci, nema dalje od toga'', rekla nam je Zrinka. 

Zanimalo nas je i smatra li se sretnom osobom jer se čini kao da joj se sve nekako posložilo, i posao i ljubav. 

''Pa, mislim da to dolazi sa zrelošću i odrastanjem. Ja sam prije nekoliko dana navršila 40 godina i nekako vidim da sam puno toga naučila. Naučila sam reći ne i time sam zapravo otvorila sasvim novi život. Imam puno više vremena za ljude koje volim i koje trebam, nekako se baš sve slaže, sve sjeda na svoje mjesto. Ne bojim se starenja, veselim se tom nekom novom razdoblju. Više nemam potrebu dokazati se drugima, s vremenom prestane biti važno to što drugi misle o tebi. To je veliko oslobođenje, a nekako osjećam veliku radost življenja kao kad sam imala 10, tako da je sve isto'', rekla nam je Zrinka. 

Rođendan je zasigurno proslavila u društvu svoga Nike, koji se očigledno odlično slaže sa Zrinkinim kolegama glumcima.

No glumica o ljubavi nije htjela puno govoriti. 

''Mislim da stvarno nema potrebe pričati, pogledajte, pa nije li ovo najljepša otvorena scena na svijetu?'' zaključila je Zrinka. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ljupka Gojić Mikić (Foto: Instagram) Ljupka Gojić Mikić (Foto: Instagram) Ljupka Gojić Mikić i Marija Bišćan (Foto: Instagram) Ljupka Gojić Mikić (Foto: Instagram) +4 Ljupka Gojić Mikić i Marija Bišćan (Foto: Instagram) Celebrity Slavnu hrvatsku ljepoticu razbjesnio račun koji je njezina prijateljica platila u Zagrebu: "Mi smo sramota!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene