Irokezica ostaje

Šaka sa Srednjaka: 'Znao sam da ću pokoriti svijet!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jedan od naših najuspješnijih boksača Željko Mavrović odavno je okačio rukavice o klin, no u ring i danas rado uđe, ipak, samo rekreativno.

''Šaka sa Srednjaka'' samo se za In Magazin prisjetio dana svoje najveće slave i otkrio kako još nije ostvario sve svoje snove a najveća su mu radost njegova djeca. Svoj zaštitni znak, takozvanu irokezicu, neće tako skoro ošišati.

Pogledaj i ovo showbuzz kolege se opraštaju Glumac Željko Mavrović preminuo u 75. godini, iza njega ostaju brojne televizijske i filmske uloge

''Šaka sa Srednjaka'' i dalje udara. Naš proslavljeni boksač Željko Mavrović sporta se nije odrekao. Iako je najavljivao svoj povratak u ring, u toj su ga odluci spriječile ozljede. Danas radi kao voditelj sportskog odjela jednog zagrebačkog veleučilišta. Studentima daje zlata vrijedne savjete.

Zvijer i dobrica - 'Zaljubio sam se u primanje udaraca u glavu'

'Da sačuvaju tu naviku bavljenja sportom, da se brinu o sebi, ne samo da dobro izgledaju, da se dobro osjećaju prije svega', rekao je Željko.

Najvažniji savjet je: Vjeruj u sebe! Kada je s 15 godina počeo boksati, znao je da će pokoriti svijet.

'Kada bi razgovarao sa svojim prijateljima, kada bi im govorio o tome da ću biti jednog dana prvak svijeta, ne samo da želim nego da ja znam da to mogu i da ću jednog dana to stvarno biti, onda su me naravno gledali sa podsmjehom, bilo je puno šale, zafrkancije na taj račun al ja sam i otišao do kraja', otkrio je Željko.

Trenutak koji neće zaboraviti je osvajanje titule prvaka Europe, koju je sredinom devedesetih nosio tri godine zaredom.

'I mi sportaši smo imali jedan poseban zadatak na taj način da prezentiramo tu našu novu državu, i nas kao jedno novo mjesto na planetu koje se oformilo na jedan drugačiji način', prisjeća se Mavrović.

Njegov način da privuče pozornost bila je i ostala specifična frizura. Svoje irokezice neće se odreći.

'Rijetko mi dođe ta pomisao. Onda malo samo prodiskutiram sam sa sobom, onda kažem ne! Još uvijek imam zadataka nekih koje sam dao sebi i ta frizura prati te zadatke i neću je se odreći još neko vrijeme', odlučan je Željko.

A što je još naš slavni boksač otkrio pogledajte u prilogu inMagazina.


DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene