Stavovi su podijeljeni!

Valentinovo ili antivalentinovo - jesu li Amorove strelice pogodile naše poznate

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Valentinovo - 1 In Magazin: Valentinovo - 2 In Magazin: Valentinovo - 3 In Magazin: Valentinovo - 4 In Magazin: Valentinovo - 9 In Magazin: Valentinovo - 12 +0 In Magazin: Valentinovo - 5 Galerija

Valentinovo, praznik ljubavi ili dan koji vas beskrajno živcira. Nekima je Valentinovo 365 dana, a neki se sjete biti romantični samo taj jedan dan u godini. I među našim zvijezdama oko toga su podijeljeni stavovi. Maja Perica je za IN magazin zavirila u ljubavne živote i doznala tko slavi, koga nervira, kako je biti solo, a kako zaljubljen.

Ne, ovo nije još jedna u nizu ljubavnih priča koja će vas oboriti s nogu, izazvati leptiriće u trbuhu ili vratiti vjeru u ljubav zato što je u pitanju Valentinovo i svi se vole, a vas natjerati da se osjećate jadno jer ste solo. Daleko od toga. Realno, Valentinovo je samo još jedan dan u godini, smišljen da se izbije koja kuna više iz novčanika. Na živce ide čak i onima koji od njega dobro zarađuju.

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov ''Kakvog frajera imaš!'' Nove fotke muža Maje Šuput postale su hit zbog onog što je nosio u rukama: ''Nadam se da s tim ide doma...''

Slavi se, kupuje i troši, a nerijetko se otkrije kako se partneri slabo znaju ili im jednostavno nije stalo.

''Ja samo jako ne volim crvene ruže, možda to nije najbolje za Valentinovo, tako da zna kad god sam ju dobila, bilo mi je - aha, kreativno'', kaže Nika Turković. 

Bili solo ili hodali pola metra iznad zemlje, svi imaju nešto zajedničko - barem im je jedno Valentinovo ostavilo gorak okus.

Zagovarali antivalentinovo ili Valentinovo, ako pitate Josipu Lisac, njoj taj dan nikada neće biti loš. Razlog? Vrlo jednostavan - upravo tad slavi rođendan i svake ga godine obilježi koncertom, pa čak i ove, doduše online izdanjem.

''Ja se nekako trudim taj dan ljubavi razmijeniti s ljudima koji nose ljubav u srcu mislim da je to lijepo, biti čovjek'', kaže. 

Mnogi od straha da ne zaraze svoje bližnje proteklih godinu dana ljubav dijele upravo online. Iznjedrilo je to brojna kreativna rješenja, kao i kako održati romantiku u vrijeme pandemije.

''Kuhajte nešto doma, to je najbolji dio cijele ove karantene, to je nešto što povezuje ljude'', smatra Nika Turković. 

''S obzirom na to da su hoteli otvoreni, tko može neka se zaputi, ja odem s mužem na dva-tri dana, tako ćemo i ove godine. To je odličan način da se provede Valentinovo'', kaže Neda. 

No bez obzira na to kakvo vam bilo ovo Valentinovo, i ako ga upišete na listu najgorih, nemojte skupljati gorčinu. Vjerujte nam, jednog dana ćete se smijati. I sretno vam bilo jer tko zna kakva vas priča čeka iza ugla!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Buba Corelli (Foto: Instagram) - 4 Buba Corelli (Foto: Instagram) - 5 Buba Corelli (Foto: Instagram) - 3 Buba Corelli (Foto: Instagram) - 2 +1 Buba Corelli (Foto: Instagram) - 1 Celebrity Na Bubu Corellija i njegova rođaka usred bijela dana pucano iz vatrenog oružja, oglasio se nakon incidenta

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) +2 Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Celebrity Ella Dvornik romantičnom fotkom s Charlesom otkrila da uz Valentinovo imaju još jedan razlog za slavlje

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene